În ce s-a transformat în închisoare criminalul canibal condamnat pentru uciderea a două femei


Ultimul update: Duminica 01 Septembrie 2019 12:29
Data publicarii: Duminica 01 Septembrie 2019 12:21
Categorie: Stiri Diverse
Povestea canibalului care a ajuns bucătar în închisoare. „Ador să gătesc!”

Un bărbat condamnat la închisoare, după ce a ucis două femei și a mâncat bucăți din trupul uneia, a ajuns bucătar la spitalul penitenciar Broadmoor, din Marea Britanie.

Graham Fisher, condamnat la 21 de ani de închisoare pentru uciderea a două femei, le-a spus deținuților că „iubește să gătească”.

Administrația centrului a acceptat ca Fisher să gătească prăjituri, pizza și pui cu curry. El a demonstrat din plin că se pricepe să gătească: bărbatul a ajuns la 133 de kilograme mâncând produsele preparate de el și a fost nevoit să apeleze la o procedură de micșorare a stomacului.

„Ador să gătesc! Fac prăjituri cu ghimbir sau cu lămâie, îmi place să fac și pui cu curry. Rețeta mea preferată, din cele ușor de făcut, e cu toast, cașcaval, roșii și ceapă, la cuptor”, a mărturisit bărbatul în vârstă de 46 de ani.

El le-a mai spus colegilor că ar vrea să fie psiholog, pentru a-i ajuta pe alții. Vrea să „ajute oamenii să treacă peste traume”, dar este conștient că e „puțin probabil” să se întâmple asta, notează Daily Star.

„Nu-mi acuz prietenii că m-au abandonat pentru că, așa cum eram înainte, chiar nu meritam să am prieteni. Am dezamăgit pe toată lumea”, a mai afirmat Graham Fisher.

Fisher a comis crimele în 1998. A ucis-o întâi pe vecina sa, Clare Letchford, și a mâncat carne de pe brațul acesteia. Opt zile mai târziu, Beryl O’Connor, în vârstă de 75 de ani, a fost găsită moartă în locuința sa din apropiere. Pe ambele femei le incendiase când încă erau în viață. El a mărturisit crimele în 2008, când era deja în Broadmoor pentru că agresase două student spaniole.

Graham Fisher își ispășește sentința în Broadmoor, și nu într-o închisoare obișnuită, după ce autoritățile au stabilit că are probleme mintale.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Daily Star

VIDEO PROTVPLUS.RO