Un pedofil a scăpat de închisoare după ce instanței i s-a făcut milă de el


Ultimul update: Joi 29 August 2019 17:23
Data publicarii: Joi 29 August 2019 16:14
Categorie: Stiri Diverse
judecator, decizie instanta, condamnare

Un pedofil care a curtat patru eleve prin intermediul rețelelor sociale a scăpat de închisoare după ce instanța a stabilit că detenția ar fi prea dură pentru el.

Tribunalul din Preston, Lancashire, a dispus eliberarea din arest a lui Brazen Kyle Sweet, în vârstă de 19 ani, după ce a auzit că acesta era hărțuit de alți deținuți și că unul chiar i-a propus favoruri sexuale.

„În mod evident ești într-o perioadă dificilă a tinereții tale. Cât ai fost după gratii, șase luni sau mai mult, ai avut timp să analizezi cât de grav a fost ce ai făcut. Și deși gardienii au încercat să te protejeze, nu au reușit să facă asta pe deplin”, a susținut judecătorul Andrew Woolman.

Sweet a avut discuții indecente cu patru adolescente cu vârste de 13-14 ani, în perioada 2017 – 2019, notează The Sun.


A ajuns în atenția polițiștilor după ce o mamă a descoperit că fiica sa de 13 ani i-a trimis poze explicite cu ea. Tânărul nu a fost pus sub acuzare, însă, pe motiv că el nu a cerut pozele.

A fost arestat abia în decembrie, după o altă serie de conversații. Brazen Kyle Sweet a abordat pe internet o adolescentă de 14 ani, s-a împrietenit cu ea și, treptat, a început să-i vorbească despre sex, să-i trimită poze cu organele sale genitale și clipuri în care se masturba.

„Fata ți-a trimis clipuri cu ea, dar când mama ei a descoperit ce se întâmplă, i-a luat telefonul. Tu ai continuat să-i scrii, crezând că vorbești cu ea când, de fapt, vorbeai cu mama ei. Ai mai avut, totodată, relații cu două dintre prietenele fetei, și ele de 14 ani”, i-a spus judecătorul Andrew Woolman lui Brazen Kyle Sweet.

Judecătorul a decis că tânărul de 19 ani trebuie să fie inclus în registrul agresorilor sexuali și că, vreme de cinci ani, nu mai are voie să intre în contact cu absolut niciun minor.

„Dacă încalci acest ordin, te vei întoarce la închisoare. Orice dorințe sexuale ai avea, ele nu trebuie satisfăcute prin discuții cu minore. Nu încălca ordinul acesta, sau vei avea probleme serioase”, i-a spus udecătorul Andrew Woolman lui Brazen Kyle Sweet.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: thesun.co.uk

VIDEO PROTVPLUS.RO