O femeie care a furat o rulotă a fost urmărită cu elicopterul. Ce era în vehicul

Ultima actualizare: 24-05-2019 10:50

Urmărire ca-n filme pe străzile din Los Angeles! O femeie de 52 de ani a furat o rulotă, cu tot cu cei doi... căţei care se aflau în ea.

Disperat să scape, unul dintre ei a sărit la un moment dat din maşină, în timp ce aceasta rula cu o viteză ameţitoare.

Poliţiştii aflaţi în elicopter au urmărit pas cu pas această rulotă. Vizibil avariată şi având la bord doi căţei speriaţi, maşina a gonit minute bune pe străzile din Los Angeles, lovind tot ce i-a ieşit în cale.

La un moment dat, unul dintre patrupezi decide să facă o mişcare riscantă.

Sperând să scape din mâinile celei care l-a răpit, animalul a sărit pe parbriz. Cursa nebună a luat sfârşit în momentul în care rulota izbeşte o altă maşină şi se opreşte direct într-un copac. Femeia încearcă să îşi piardă urma, dar este prinsă într-un final de poliţişti, cu tot cu cel de-al doilea căţel pe care l-a luat cu forţa. În timpul urmăritii ca-n filme, mai multe autoturisme au fost avariate şi câteva persoane au fost rănite.

Patrupedul, care a sărit din vehicul în mijlocul autostrăzii, a supravieţuit. Câinele din rasa Mastif s-a rănit la două dintre membre, dar se află acum pe mâini bune.

„Ne-a dat voie să îi curăţăm lăbuţele, să o bandajăm. Este un căţel foarte cuminte. În următoarele săptămâni va avea de parcurs un drum mai greu, dar ne aşteptăm ca rănile să se vindece”, a spus Hughes Sanders medic veterinar.

Ambii căţei se află acum în grija celor de la protecţia animalelor, care încearcă să le găsească stăpânul.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO