O stewardesă a fost violată de un angajat al companiei British Airways. Riscă 10 ani de închisoare și biciuirea

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Echipaj de zbor

Un angajat al companiei British Airways a fost arestat, vineri, fiind bănuit că a violat o stewardesă, după ce au petrecut împreună în Singapore, unde aterizase avionul lor.

 

În această săptămână, echipajul a efectuat un zbor de 12 ore de pe aeroportul londonez Heathrow spre Singapore. După ce stewardesa a mărturisit că a fost violată, ea a fost mutată din hotelul Jen Tanglin, unde sunt cazați de obicei angajații companiei aeriene, într-un alt hotel, potrivit unor surse citate de Daily Mail.

Mai mult de atât, niciunul dintre cei doi nu au fost lăsați să își continue zborul dinspre Singapore spre Sydney. Bărbatul s-ar afla, în prezent, în custodia poliției.

„A existat un incident în care sunt implicați doi membri ai echipajului de zbor – un bărbat și o femeie. El este în custodia poliției, iar ea a fost mutată la un alt hotel. British Airways a fost nevoit să trimită un manager și alți însoțitori de zbor, pentru ca aeronava să poată zbura spre Sydney”, a precizat o sursă din interiorul companiei.

Într-o scrisoare adresată angajaților, managerii British Airways avertizau, anul trecut, asupra riscurilor la care se expun angajații care consumă alcool, precizând că afectează reputația companiei, cât și abilitatea însoțitorilor de zbor de a-și face meseria într-un mod cât mai adecvat.

„Cooperăm cu poliția în această anchetă și oferim tot ajutorul echipajului de zbor. Întrucât e o anchetă în curs de desfășurare, nu putem oferii alte detalii”, a spus un purtător de cuvânt.

Persoanele acuzate de viol în Singapore pot petrece până la 10 ani după gratii. Totodată, ele riscă 12 lovituri de bici.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO