O mamă i-a luat cadou fiului de 12 ani un Rolls Royce de 275.000 de euro. Ce s-a întâmplat după

20-12-2020 19:53


O mamă i-a luat cadou fiului de 12 ani un Rolls Royce de 275.000 de euro. Ce s-a întâmplat după

O mamă i-a făcut cadou fiului său de 12 ani un automobil de 275.000 de euro. Femeia a fost aspru criticată pentru cadoul de lux, un model exclusivist Rolls Royce Wraith.

 

Gulnora Mukhedinova, în vârstă de 34 de ani, este deținătoarea unei case de modă pentru mirese în Dubai, Baravia Fashion, dar și a unui salon de înfrumusețare.

După ce a afișat mașina Rolls-Royce, cadoul oferit fiului său în vârstă de 12 ani pe rețelele de socializare, multă lume a criticat-o, ajungându-se rapid la insulte precum „proastă”, relatează cotidianul „The Sun”.

Pentru majoritatea persoanelor care și-au exprimat opinia pe rețeaua de socializare, cadoul a fost cel puțin „nepotrivit” pentru un puști care nu poate să conducă mașina decât peste șase ani, conform legii din Dubai, unde carnetul de conducere nu poate fi obținut înaintea vârstei de 18 ani.

Pe lângă toate comentariile negative, au fost însă și foarte puține persoane care au luat apărarea femeii. „Ăsta nu e un motiv de ură, familia lucrează din greu și își câștigă proprii bani, astfel încât îi pot cheltui cum vor.”

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO