O femeie geloasă și-a rănit grav iubitul cu inelul de logodnă. Decizia luată de bărbat


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 15 Februarie 2018 12:27
Categorie: Stiri Diverse
Inel cu diamante

Gelozia a împins-o pe o britanică să-și rănească iubitul care o ceruse în căsătorie în urmă cu puțin timp.

Rachael Biscoe, în vârstă de 44 de ani, a văzut fotografii cu logodnicul ei pe jumătate dezbrăcat, ceea ce a înfuriat-o la culme, scrie The Sun.

Supărată, femeia s-a întors acasă, unde și-a surprins logodnicul în timp ce vorbea la telefon cu amanta sa de origine asiatică.

Fără a aștepta explicații, Rachael s-a năpustit asupra logodnicului ei. Inelul de logodnă cu diamant, purtat de femeie, a lăsat urme adânci pe chipul bărbatului suspectat de infidelitate, dar și asupra corpului său: femeie a recurs la gestul extrem de a-și castra iubitul cu inelul pe care-l purta.

Inelul cu diamante purtat i-a cauzat bărbatului o sângerare puternică. Victima a alertat autoritățile spunându-le că femeia este înarmată: „Are un cuțit și m-a tăiat”, explica cu disperare bărbatul.

Din cauza rănii, bărbatul a fost internat câteva zile în spital. În tot acest timp, anchetatorii au încercat să găsească cuțitul cu care ar fi fost agresat bărbatul, însă după un timp și-au dat seama că „arma albă” a femeii era în realitatea inelul său de logodnă cu diamante.

„Întotdeauna am avut o relație fructuantă, dar nu mă așteptam să devină atât de vicioasă”, a mărturisit bărbatul bănuit de infidelitate.

Bărbatul a decis să înceapă o nouă viață și se va muta în China, alături de noua sa iubită.

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO