O femeie a anunțat pe Facebook că își caută jumătatea. Ce a urmat


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 13 Februarie 2018 14:00
Categorie: Stiri Diverse
rachel salisbury

O tânără din Anglia a publicat un anunţ pe Facebook pentru a își găsi un iubit.

Rachel Salisbury, din Londra, a spus pe Facebook că îşi caută un partener, în speranţa că unul dintre prietenii ei îi va face cunoştinţă cu bărbatul ideal, conform The Sun

Rachel a spus că a fost inspirată de una dintre prietenele sale, care şi-a întâlnit logodnicul după ce a postat un mesaj asemănător, cu ani în urmă. Tânăra a luat această decizie, de a îşi căuta iubitul pe Facebook fiindcă "întâlnirile online necesită o bătaie prea mare de cap".

În anunţul respectiv, tânăra a spus: "Eu, Rachel Salisbury, îmi doresc un iubit. Acest mesaj este inspirat de către o persoană care a avut un scop similar, care între timp s-a logodit. Sunt actriţă şi scriitoare, îmi plac filmele, teatrul, muzica şi cititul. Cânt şi dansez. Cred că sunt destul de amuzantă. De asemenea, îmi place să gătesc".

La mai puţin de 24 de ore de la publicarea acestui mesaj, a fost asaltată cu cereri de prietenie pe Facebook. Majoritatea celor care au lăsat un comentariu la postare au felicitat-o pentru curajul de care a dat dovadă.

Sursa: The Sun

O americancă s-a căsătorit cu un prinț, pe care l-a întâlnit într-un club de noapte
Poveste de dragoste încheiată la poliţie. Româncă sechestrată şi torturată de un iranian
VIDEO PROTVPLUS.RO