Nu avea bagajul în regulă, dar a reușit să îi „păcălească” pe cei din aeroport

Dată publicare: 11-04-2019 13:33
Dată actualizare: 11-04-2019 13:52


I s-a spus că bagajul ei este prea mare și a încercat să „trișeze”.

O femeie a reușit să evite să mai plătească o taxă în plus pentru bagajul ei, în timp ce se afla în aeroport.

Natalie Wynn este o femeie de 30 de ani, care a fost oprită de ofițerii de securitate de pe aeroportul din Manchester, potrivit Metro.

Aceștia i-au spus că bagajul ei cântărește 9,4 kilograme și este mult prea mare pentru acel zbor. Așa că în loc să plătească o taxă în plus, în valoare de 65 de lire, Natalie s-a îmbrăcat cu aproape toate hainele din bagaj. 

Când a ajuns în avion, femeia a reușit să își dea jos câteva haine și să le pună înapoi în bagaj. „Efectiv m-am fiert. Aveam și mai multe haine în bagaj. M-am îmbrăcat cu 4 rochii, 2 perechi de antaloi, mi-am pus o rochie pe post de eșarfă, mi-am pus o fustă și aveam două perechi de pantofi. Însă a funcționat. De obicei, verific greutatea bagajului”.

„Îmi era fircă să nu fiu respinsă. Oamenii spun că a fost numai vina mea pentru ceea ce s-a întâmplat în aeroport. Dar oricum a fost un început bun pentru vacanța mea”, mai spune Natalie. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Metro


VIDEO PROTVPLUS.RO