Motivul pentru care un șofer de autobuz poartă vestă anti-înjunghiere. A primit 500 de mesaje pe Facebook


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Duminica 29 Iulie 2018 15:16
Categorie: Stiri Diverse
imre marton

Un şofer de autobuz a relatat în cadrul unui documentar pentru BBC că se simte speriat din cauza unei femei care îl hărţuieşte de câţiva ani.

Imre Marton, în vârstă de 33 de ani, poartă mereu o vestă anti-injunghiere iar în locuinţa sa are dreaperii negre, pentru că oamenii să nu vadă înăuntrul casei sale. În ciuda faptului că femeia care îl hărţuia, Charlie Howells, se afla în spatele gratiilor, bărbatul se teme că va fi atacat de alţi indivizi care vor acţiona la cererea ei, conform Daily Mail 

Marton a declarat pentru Sunday Mirror: "Niciodată nu mă simt în siguranță. Ştiu că nu se se va opri şi va continua să mă hartuiască. Trăiesc cu temere, mereu mă uit peste umăr. Sunt sigur că într-o zi mă va ucide. Scopul ei e să murim împreună".

În 2012, Howells, în vârstă de 24 de ani, a început să-l hărțuiască pe Marton după ce s-a urcat în autobuzul pe care bărbatul îl conducea în Oxfordshire. Howells a descoperit traseul pe care îl urma bărbatul şi mereu îl aştepta în staţia de autobuz. De asemenea, i-a trimis peste 500 de mesaje pe Facebook.

Femeia a ignorat ordinele de restricţie, în care se preciza că nu trebuie să mai ia legătura cu bărbatul sau să circule în autobuzul condus de Marton.

În august 2014, Howelles a primit un ordin de restricţie, fiind obligată să nu mai ia legătura cu victima timp de doi ani, inclusiv pe reţelele de socializare, dar aceasta nu s-a supus deciziei şi a fost condamnată pentru hărţuire.

După ce a fost respinsă de şofer, femeia a început să apară în magazinele şi cafenelele pe care le frecventa Marton. Howells a fost închis după gratii în mai 2016.
 

Sursa: Daily Mail

Un şofer de microbuz a derapat pe polei şi a intrat într-un autobuz, în Dâmboviţa.
Șofer de autobuz din Brăila, lovit de un călător beat, în timp ce se afla în mers
Șofer de autobuz, cu 20 de oameni la bord, prins băut la volan
VIDEO PROTVPLUS.RO