Motivul emoționant pentru care întreg personalul unui spital poartă același tricou


Ultimul update: Joi 28 Martie 2019 10:42
Data publicarii: Joi 28 Martie 2019 08:05
Categorie: Stiri Diverse

Chiar și un super-erou are nevoie de o echipă de sprijin. Un băiețel din Texas, care luptă cu o formă rară de cancer, a primit un tricou cu un mesaj de îmbărbătare. 

Inscripția face referire la filmele lui favorite, din seria Răzbunătorii. Apoi, în semn de solidaritate, întregul personal al spitalului, dar și numeroși necunoscuți, au început să poarte tricouri la fel că al lui.

Este cea de a 11-a săptămână de chimioterapie pentru Asher Cochran, un băiețel de 8 ani. Suferă de o formă foarte rară de cancer.

„Este un cancer al mușchilor și, în cazul lui, s-a întâmplat să fie localizat la unul dintre mușchii din spatele ochilor”, a declarat medicul său. 

Dar puștiul este un adevărat luptător. Stă mărturie și tricoul pe care îl poartă ca un costum de super erou.

Și, într-o extraordinară demonstrație de solidaritate, tot mai mulți oameni, necunoscuți, au început să poarte un astfel de tricou.

„Le-am trimis peste tot, din Indiile de vest, până la New York. Chiar și la militari din Germania”, a spus terapeuta. 

„Terapeuta chiar a obținut permisiunea conducerii că întreg personalul spitalului să poarte un astfel de tricou”, spuna mama copilului.

„Când Asher a venit la tratament a intrat în spital și a văzut că toată lumea poartă tricouri că al lui. Spunea bucuros: "Uite un tricou ca al meu, uite altul, am mai văzut încă unul”, mai povestește terapeuta. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO