Momentul în care un tată își împinge fiul de 6 ani pe terenul de fotbal ca să evite un gol. VIDEO


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 10 Noiembrie 2018 15:12
Categorie: Stiri Diverse
tata, fiu, fotbal, copil, meci de fotbal, tara galilor,

Un tată care își urmărea fiul de șase ani în timpul unui meci de fotbal n-a putut rezista tentației de a-i da o mână de ajutor.

Înregistrarea în care Phil Hatfield, un tată din Țara Galilor, își împinge copilul, neatent, în fața mingii a fost urmărită pe rețelele de socializare de peste 18 milioane de oameni, relatează BBC.

Osian, copilul de șase ani, era portar la un meci de fotbal. În momentul în care un adversar șutează spre poarta lui, poziția sa nu era una dintre cele mai bune. Însă a intervenit tatăl său: aflat lângă poartă, acesta și-a împins practic copilul în direcția mingii care a fost respinsă însă golul tot nu a putut fi evitat.

Imaginile s-au viralizat spre amuzamentul britanicilor care l-au numit pe Phil Hatfield, cu sarcasm - ”tatăl anului”. Imaginile au fost prealuate și de presa internațională.

”Acțiunea s-a petrecut mai tot meciul în jumătatea adversă de teren, el(n.r. fiul său) nu a avut mai nimic de făcut. M-am dus la el ca să-l țin concentrat, îi strigam instrucțiuni, n-a auzit bine ce i-am spus și a venit spre mine. Atunci am încercat să-l ghidez înapoi la locul unde trebuia să fie și a căzut” este explicația oferită de tată.

În final, partida s-a terminat 2-2 iar antrenorul lui Osian a declarat că nici n-a văzut golul advers pentru că era pe jos de râs. Asociația de fotbal din Țara Galilor l-a certat pe Phil Hatfield deoarece a încălcat regulile de conduită stabilite pentru părinți.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: BBC

Lecția oferită de un pui de urs pe un versant înzăpezit a captivat milioane de oameni. VIDEO
VIDEO PROTVPLUS.RO