Momentul în care un bărbat vede o creatură bizară, pe stradă. ”Părea ca un extraterestru”

Dată publicare: 02-07-2019 07:37
Dată actualizare: 02-07-2019 09:30


O creatură cum nu a mai fost văzută niciodată i-a ieşit în cale unui bărbat din Slovacia. Aflat în drum spre serviciu, omul a încremenit când a dat nas în nas cu ciudăţenia. A crezut iniţial că e un extraterestru.

L-a filmat, apoi a plecat într-un suflet cu înregistrarea pentru a cere o părere avizată.

Nu e o secvenţă dintr-un film ştiinţifico-fantastic. Ci o bazaconie cât se poate de reală, care l-a şocat pe acest bărbat. Pentru că lucrează într-un institut astronomic, s-a gândit imediat că ar putea fi un musafir venit dintr-o altă galaxie.

Marek Husarik, cel care a descoperit ciudăţenia: ”La început, m-am gândit că e ceva venit de pe o altă planetă. Părea ca un extraterestru, cel puţin de la distanţa de unde am văzut eu”.

Individul a povestit că aşa-zisa masă curgătoare avea trei braţe lungi de aproape 50 de centumetri. A filmat câteva cadre cu ciudăţenia în acţiune şi a mers să rezolve misterul, cerându-le părerea celor care se ocupă cu studierea insectelor.

Lubomir Panigaj, entomolog: ”Este o filmare interesantă, poate chiar înfricoşătoare la prima vedere”.

După ce a studiat arătarea în amănunt, acest entomolog a venit cu o primă concluzie.

Lubomir Panigaj, entomolog: ”Cred că sunt cel mai probabil larve care migrează, ceva asemănător insectelor din ordinul Diptera, cu două aripi, dacă le putem spune aşa. Ele pot migra în locuri în care în cele din urmă eclozează”.

În schimb, presa din Slovacia susţine că ar fi de fapt nişte pui de omidă care stau să iasă din găoace. Experţii spun însă că mai au nevoie de alte înregistrări pentru a da verdictul final sau, în cel mai bun caz, cineva să meargă în pădurea respectivă pentru a lua câteva probe pe care le vor analiză în detaliu în laborator.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO