Armă AK-74, distrusă în timpul unui test. Un expert a tras cu ea până a explodat. VIDEO


Ultimul update: Luni 30 Septembrie 2019 15:17
Data publicarii: Luni 30 Septembrie 2019 14:32
Categorie: Stiri Diverse
ak-74M test

Producătorul rus de arme Kalașnikov a făcut public un test de stres al modelului AK-74M.

Expertul care a efectuat testul a tras în mod automat, non-stop, până la distrugerea completă a armei, relatează Russia Today, canal finanțat de Kremlin.

Înregistrarea, numită „Cum să omori un AK-74M?” a fost publicată pe pagina de YouTube a concernului Kalașnikov și a devenit virală în Rusia.

Deși videourile cu arme de asalt distruse sunt populare în rândul entuziaștilor, se întâmplă rar ca un producător să își pună propria armă la acest test de tortură prin topire.

Testul de stres a fost făcut cu o armă AK-74M, produsă în anul 2014. Aceasta mai fusese utilizată până în acel moment și nu a fost întărită prin nicio metodă înaintea testării, au transmis reprezentanții Kalashnikov.

Pentru test au fost pregătite 26 de încărcătoare cu 780 de gloanțe, aproape toate fiind folosite până în momentul în care părțile de plastic ale armei au început să se topească.

După 587 de gloanțe, arma a luat foc și ulterior o parte a acesteia a explodat.

Rezultatul testului pare să fie unul foarte bun, conform standardelor Armatei Ruse, care cere ca o armă să poată trage 180 de gloanțe în modul automat.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

 

 

Sursa: Russia Today

VIDEO PROTVPLUS.RO