Momentul dramatic în care 4 tineri au scos o femeie dintr-o mașină în flăcări


Ultimul update: Miercuri 20 Februarie 2019 10:31
Data publicarii: Miercuri 20 Februarie 2019 07:27
Categorie: Stiri Diverse

Operaţiune de salvare pe o șosea din Louisiana. Patru oameni, care nu se cunoșteau, au scos o femeie din mașina ei cuprinsă de flăcări. Autoturismul a luat foc după ce a fost ciocnit violent în spate de un alt vehicul.

Patru oameni au înfruntat focul și o căldură intensă pentru a salva o femeie pe care nu o cunoşteau, captivă în maşina ei, cuprinsă de incendiu.

Salvator: "Mai avea câteva secunde... un răgaz de câteva secunde între viață și moarte. M-am temut că femeia aceea ar putea să moară sub ochii mei."

Jeremy Zeringue, un tânăr de 24 de ani din Baton Rouge, Louisiana, se îndrepta, ca în fiecare dimineaţă, spre locul de muncă. Dar naveta obişnuită, cu maşina, s-a transformat într-o eroică operaţiune de salvare.

Jeremy și încă trei persoane au sărit în ajutorul șoferiței prinsă ca în capcană în mașina cuprinsă de foc

La volanul maşinii sale, femeia în vârstă de 41 de ani oprise reglementar la semafor. Însă a fost lovită violent din spate de un alt autoturism, condus de un şofer beat care gonea nebuneşte.

Folosind un stingător, salvatorii de ocazie au spart geamul portierei din stânga şi, cu preţul unor arsuri, au tras-o pe femeie afară din maşină în flăcări.

Salvator: "Unul dintre băieți are arsuri la față și la ochi. Și eu simțeam că îmi arde fața, așa că mi-am tras gluga pe cap, ca să mă feresc de căldura intensă."

Martoră: "Cred că am fost martoră la un act de eroism..."

O altă femie, martoră la accident, a filmat totul cu telefonul mobil, din maşina ei.

Martoră: "Eu mă aflam pe partea cealată a străzii. Dacă eu simțeam căldura de la incendiu, gândiți-vă ce au îndurat ei..."

Femeia salvată a fost dusă la spital cu câteva răni - totuşi minore. Şi salvatorii au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar niciunul nu avea probleme serioase.

În ceea ce îl priveşte pe cel cae a provocat accidentul, un individ de 22 de ani, a fost închis şi va fi judecat pentru mai multe capete de acuzare

Martor: "Când i-am văzut cum au sărit s-o ajute, cum el se înverșunau să spargă geamul mașinii, am simțit că trebuie să filmez totul. Oamenii trebuie să știe că printre noi mai sunt și eroi."

Tânărul care a stat de vorbă cu jurnaliştii nu se consideră erou, dar e bucuros că l-au ajutat ceilalţi trei.

Salvator: "Nu-i cunoșteam pe niciunul dintre ei, dar eu n-aș fi putut să fac nimic fără ajutorul lor. Oricât m-aș fi străduit, nu reușeam nimic fără ei."

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Accident cu 7 răniți în Dolj, inclusiv 3 copii cu vârste între 1 și 7 ani
O copilă a căzut din microbuz şi a murit când se întorcea de la şcoală. Greşeala şoferului
VIDEO PROTVPLUS.RO