Mercur intră în Vărsător pe 5 februarie 2024. Zodiile Taur, Leu, Scorpion și Vărsător vor resimți cel mai puternic

Mercur in Varsator
Shutterstock

Mercur, astrul comunicării, intră în zodia Vărsător, în 5 februarie 2024. Până pe 23 februarie, când Mercur ajunge în zodia Pești, urmează o perioadă cu idei originale, se găsesc soluții creative la probleme, iar comunicarea este deschisă.

În această perioadă există multă curiozitate și preocupare pentru cunoaștere, în special pentru tehnică, inovație și este o perioadă favorabilă pregătirii unor planuri și strategii de viitor. Gândirea noncoformistă aduce progres în domeniile guvernate de zodia Vărsător. Mercur în zodia Vărsător este vizionar, inovator și concentrat pe evoluție și dezvoltare.

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Citește și
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Ce aduce Mercur în Vărsător pentru fiecare semn zodiacal:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pentru nativii Berbec, intrarea lui Mercur în zodia Vărsător activează gândirea și ideile vizionare. Registrul astral susține dialogurile cu prietenii, colegii, implicarea în proiecte noi. Berbecii pot lua decizii sau gândesc strategii noi, pentru a-și îndeplini obiectivele. Berbecii sunt dornici de socializare, de împărtășire a idealurilor și intereselor și prin acțiunile lor, vor câștiga popularitate.

Taur / Ascendent în Taur

Pentru nativii Taur, intrarea lui Mercur în zodia Vărsător pe sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, aduce preocupări pentru sfera profesională, imaginea și statutul personal, găsirea unor metode diferite să-și transforme un vis în realitate. Taurii se pot pune în valoare prin abilitățile de comunicare și experiență. Pe de altă parte, Mercur este guvernatorul casei banilor și a sferei sentimentale. Prin urmare, apar perspective financiare neobișnuite sau se poate relua brusc o poveste de dragoste.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Pentru nativii Gemeni, intrarea lui Mercur în zodia Vărsător favorizează studiul și nativii se pot înscrie la cursuri, să se dezvolte din punct de vedere profesional. De asemenea, se activează sectorul cunoașterii, educației superioare, lărgirii orizonturilor și călătoriilor. Gemenii pot programa călătorii sau rezolvă anumite chestiuni birocratice.

Rac/ Ascendent în Rac

Pentru nativii Rac, intrarea lui Mercur în zodia Vărsător, pe sectorul intereselor financiare, îi ajută să ia decizii într-un context financiar. Posibil să discute cu partenerul sau alte persoane cu care dețin bani sau bunuri la comun, să rezolve chestiuni legate de acte, să intre în posesia unor documente notariale. De asemenea, Mercur susține dialogurile cu partenerul și este un moment bun pentru a-i comunica acestuia nevoile.

Leu/ Ascendent în Leu

Pentru nativii Leu, intrarea lui Mercur în zodia Vărsător aduce preocupări pentru relația de cuplu, mariaj și parteneriate profesionale. Comunicarea se îmbunătățește și Leii pot negocia contracte. De asemenea, vin sume suplimentare de bani dintr-o activitate extraprofesională. Dacă își doresc o rezolvare a unui conflict mai vechi sau clarificări, Leii ar trebui să abordeze diferit anumite chestiuni.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Pentru nativii Fecioară, intrarea lui Mercur în zodia Vărsător, pe sectorul muncii, activităților, rutinei zilnice, sănătății, aduce reorganizarea sarcinilor și îmbunătățirea relațiilor cu colegii, dar și abordarea în mod diferit a conceptului de muncă. De asemenea, este posibil să apară propuneri de colaborare sau de schimbare a locului de muncă. În ce privește sănătatea, abordarea unui stil de viață sănătos, va ajuta la îmbunătățirea stării de bine.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Pentru nativii Balanță, intrarea lui Mercur în zodia Vărsător, pe sectorul sentimental, ar putea să le aducă nativilor nevoia de aventură, cuceriri și experimentare a unor lucruri noi în planul amoros. Pentru că Mercur este guvernatorul sectorului asociat trecutului, nu sunt excluse surprize și apariția unor parteneri din trecut.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Pentru nativii Scorpion, intrarea lui Mercur în zodia Vărsător, pe sectorul asociat casei, vieții de familie și relațiilor cu părinții, vine să le aducă nativilor dialoguri și clarificarea unor chestiuni familiale, legate și de un context imobiliar. De asemenea, este posibil să îi preocupe găsirea unor căi comune de comunicare cu familia.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Pentru nativii Săgetător, intrarea lui Mercur în zodia Vărsător, pe sectorul comunicării, gândirii, învățării și acumulării de informații, vine să aducă o mai bună comunicare și interacționare cu ceilalți, dar și negocieri profitabile, idei originale și nonconformiste. De asemenea, se poate îmbunătăți comunicarea cu frații, vecinii și Săgetătorii pot rezolva diferit o serie de chestiuni administrative și financiare.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Pentru nativii Capricorn, intrarea lui Mercur în zodia Vărsător, pe sectorul banilor câștigați din muncă sau din alte activități extraprofesionale, vine să le aducă nativilor negocieri și dorința de a-și suplimenta veniturile. Eforturile depuse în planul profesional vor fi răsplătite, mai ales dacă nativii îi vor aborda diferit pe șefi și vor știi să se pună mai mult în valoare.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Pentru nativii Vărsător, intrarea lui Mercur în zodia Vărsător dinamizează casa personalității și îi va ajuta să se exprime, să se pună în valoare. Mercur operează în favoarea Vărsătorilor, comunică mai ușor și rezolvă o serie de chestiuni într-un mod nonconformist. De asemenea, acumulează informație, cunoștințe, au idei orginale și vizionare.

Pești/ Ascendent în Pești

Pentru nativii Pești, intrarea lui Mercur în zodia Vărsător, pe casa frământărilor interioare, subconștientului, introspecției și trecutului, îi predispune pe nativi la izolare și analizarea anumitor chestiuni legate de relația de cuplu sau de familie. Introspecția le poate aduce Peștilor răspunsuri la o serie de probleme din trecut.

Articol recomandat de sport.ro
Drumul spre grupe! Ce adversari poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League
Drumul spre grupe! Ce adversari poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League
Citește și...
Lapte contrafăcut cu sodă caustică și apă oxigenată în Italia. Producătorii încercau să prelungească termenul de valabilitate
Lapte contrafăcut cu sodă caustică și apă oxigenată în Italia. Producătorii încercau să prelungească termenul de valabilitate

Autoritățile italiene au efectuat recent o operațiune majoră care a vizat sectorul produselor lactate. Trei companii producătoare au fost acuzate că au încercat, prin diverse metode, să prelungească termenul de valabilitate al produselor.  

Intervenție dificilă pentru salvarea unui român blocat într-un copac, la șase metri înălțime. Salvatorii au avut un șoc
Intervenție dificilă pentru salvarea unui român blocat într-un copac, la șase metri înălțime. Salvatorii au avut un șoc

Un român în vârstă de 45 de ani a fost salvat în Italia, în cadrul unei operațiuni dificile de salvare montană desfășurată în apropierea zonei Sella Sant’Agnese din localitatea Gemona del Friuli, situată în provincia Udine.

 

O femeie a crezut că a cumpărat două iPhone-uri, dar a rămas șocată când a deschis cutiile. Ce era, de fapt, în interior
O femeie a crezut că a cumpărat două iPhone-uri, dar a rămas șocată când a deschis cutiile. Ce era, de fapt, în interior

O femeie care și-a comandat două telefoane iPhone de la același vânzător online a rămas șocată atunci când a primit pachetul și a văzut ce se afla, de fapt, în interior.

Recomandări
Economia Rusiei este „atât de afectată de războiul din Ucraina, încât nu-și poate permite nici să câștige și nici să piardă”
Economia Rusiei este „atât de afectată de războiul din Ucraina, încât nu-și poate permite nici să câștige și nici să piardă”

Economia Rusiei nu își poate permite să câștige sau să piardă războiul din Ucraina, spune un specialist în domeniu. Asta pentru că Rusia nu poate să suporte costurile de reconstrucție și securizare a Ucrainei.

Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă
Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă

Clasa politică din România, „care ne-a adus pe primul loc în clasamentele de corupție ale Europei”, a furat în ultimii 34 de ani sume “înspăimântătoare”, cu care am fi putut construi 400 de spitale de top, 600 de școli și 1700 km de autostradă.

Burduja îl provoacă pe Nicuşor Dan la o dezbatere: „Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine pe argumente”
Burduja îl provoacă pe Nicuşor Dan la o dezbatere: „Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine pe argumente”

Sebastian Burduja şi-a depus, sâmbătă, candidatura la Primăria Capitalei, şi a declarat cu acest prilej că îl provoacă pe actualul primar la o dezbatere şi a afirmat că vrea să vadă dacă “are curajul să se lupte cu mine pe argumente”.