Mărturiile bărbatului care a adus pe lume un copil. De ce nu ar mai repeta experiența

06-03-2019 16:30


bebelus

Un bărbat transgender care a născut un băiat a mărturisit că nu ar mai repeta experiența din cauza abuzurilor și a numeroaselor prejudecăți de care s-a lovit din partea străinilor.

Wyley Simpson a povestit că și-a început tranziția când avea doar 21 de ani, iar în prezent locuiește cu logodnicul său Stephen Gaeth în Texas, potrivit Daily Mail.

Bărbatul povestește că medicii i-au spus de nenumărate ori că nu va putea să aibă un copil, însă cei doi au descoperit că urmează să devină părinți în februarie 2018. În ciuda faptului că nu s-au simțit pregătiți să devină părinți, ambii s-au bucurat enorm de venirea pe lume a băiețelului.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????This is incredible!???? Reposted from @revistaarcoiris - HOMEM TRANS DÁ À LUZ UM MENINO. O programa Extreme Love foca em mostrar histórias não convencionais de casais americanos. Um dos episódios é sobre Wyley Simpson e Stephan Gaeth, casal gay que acaba de ter seu primeiro filho biológico ACESSE LINK NA BIO #revistaarcoiris #diversidade #lesbicas #casalgay #lgbtsp #transgênero #trans #travesti #imprensa #jornalista #parcerias #filhos #amor #homemtransexual #transhomem #lgbti #todos #wyleysimpson #americanos #stephangaeth #sp #filhosbiológicos #instalike #photo #drag #casaltrans - #regrann

A post shared by Dontea'u Jae'El (@queernotquestioning) on

Wyley, însă, a declarat că s-a lovit de numeroase prejudecăți și de abuzuri verbale din partea străinilor. Bărbatul povesște că nașterea a fost o experiență emoțională: în septembrie 2018 a fot nevoit să fie supus unei operații de cezariană, însă copilul s-a născut perfect sănătos. În ciuda celor întâmplate, Wyley a declarat că nu ar mai repeta din nou tot acest proces.

Wyley are în continuare organe reproducătoare feminine, însă și-a operat sânii. În viitor, bărbatul este decis să ducă procesul tranziției până la final.

Vorbind despre experiența sa, bărbatul a declarat că „nu în fiecare zi cineva vede pe stradă un bărbat însărcinat, așa că ne-am lovit de foarte multe prejudecăți și abuzuri verbale”.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO