Tinerele s-au dat din nou în spectacol pe străzi în UK. Cum au apărut pe ger și ninsoare

Ultima actualizare: 02-02-2019 12:31
britanice zapada
The Mirror

Gerul și ninsoarea din Marea Britanie nu i-a împiedicat pe tinerii care au ales să petreacă sfârșitul lunii ianuarie în cluburi. Foarte multe tinere au ales să poarte fuste, rochii ori sandale, relatează Mirror.co.uk.

Este clar că vremea rece nu le sperie pe britanice, obișnuite deja să iasă iarna pe străzi în ținute sumare. Ninsori abundente şi temperaturi extrem de scăzute au provocat haos pe şosele şi pe căile ferate. Unele școli s-au închis, mulți angajați și-au luat zile libere, dar cluburile au fost pline iar tinerele au ținut capul de afiș.

Deși temperaturile atingeau pragul înghețului, foarte mulți tineri au ales să petreacă ultimul weekend din prima lună a anului în cluburi.

Tinerele au fost cele mai îndrăznețe. În rochii, fuste, teneși ori sandale, fetele și-au făcut apariția în cluburile de noapte din Newcastle.

Chiar dacă autoritățile au anunțat cod galben de zăpadă, iar temperatura era sub zero grade, tinerii au zâmbit, am făcut poze și s-au distrat.

Și deși zeci de școli au fost închise din cauza vremii, cluburile au rămas deschise, iar patronii s-au bucurat, că în ciuda vremii, au avut foarte mulți clienți care nu s-au lăsat speriați de zăpada și gerul de afară.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO