Petreceri pe cinste în apartamente. Românii au chefuit în sufragerie, cu mesele pline de mâncare

Dată publicare: 01-01-2019 18:46
Dată actualizare: 01-01-2019 19:36


Şi casele românilor s-au transformat luni noaptea în restaurante sau cluburi, pentru cei care au vrut să rămână acasă. Cu mesele pline de mâncare, mulţi au chefuit în sufragerie până dimineaţa, mai ales dacă au avut şi musafiri.

Gazdele şi-au aşteptat musafirii în sufragerie şi au început petrecerea în paşi de dans.

Dar, înainte să încingă o horă, o gaşcă de prieteni s-a aşezat la masa bogată. 10 adulţi şi 2 copii au petrecut în casa unei familii din Roşiori de Vede, iar fiecare cuplu a dat 400 de lei. Cât despre mâncăruri, am putea spune că au fost pozate într un restaurant, însă o singură gospodină le-a pregătit pe toate: de la curcan şi salată de vinete, până la tort. Iar seara a fost perfectă.

O familie din Bucureşti a respectat tradiţia cu sărutul sub vâsc la miezul nopţii. Costumaţi în personaje din Harry Potter, copiii au ieşit afară, curioşi să vadă focurile de artificii.

Tineri îndrăgostiţi, familii cu copii sau adolescenţi, cei care au petrecut acasă de revelion s-au străduit să organizeze petrecerei reuşite. Unii au avut şi un teatru de păpuşi în sufragerie.

Însă n-a fost casa fără dans pe diferite stiluri moderne sau populare.

Plini de energie, 12 tineri au petrecut până în zori. În timp ce unii dansau, alţii se jucau pe calculator. Fiecare a adus de acasă ceva de mâncare şi de băut, plus încă o porţie.

Iar pe câțiva români Anul Nou i-a prins în Barnsley, un oraş la 2 ore de Londra. Au adus carnea pentru gulaş din ţară şi au gătit în curte.

La final însă toţi s-au declarat fericiţi că au petrecut împreună şi au ciocnit pentru un an nou fericit.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO