Horoscop săptămânal 8 – 14 aprilie 2024. Schimbări majore aduse de Luna Nouă și Eclipsa de soare

Horoscop saptamanal
Shutterstock

Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare din 8 aprilie aduc schimbări și răsturnări de situație. Se întâmplă o dată pe an: Nunta Cosmică din 2024 are loc în perioada 9-11 aprilie.

Nunta Cosmică este un eveniment astrologic, în care Soarele și Luna se află în poziția lor de exaltare, respectiv Soarele în zodia Berbec și Luna în zodia Taur. Energia este puternică și putem profita de această conjunctură astrală pentru setarea unor obiective/proiecte noi, dar și în transmiterea unor gânduri pozitive către Univers pentru îndeplinirea dorințelor.

Horoscop Berbec săptămâna 8 – 14 aprilie 2024

Nativii Berbec vor fi în centrul atenției tuturor la Luna Nouă din 8 aprilie și Eclipsa de Soare, care se fomează în Berbec. Au loc schimbări importante, noi începuturi și nativii Berbec pot fi ghidați într-o direcție nouă, mai ales că Eclipsa de Soare pune accent pe dezvoltarea și lărgirea orizonturilor. Pentru că Soarele guvernează casa iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității și plăcerilor, schimbări importante vor avea în aceste domenii, iar nativii Berbec vor avea o altă viziune.

În perioada 9-11 aprilie are loc Nunta Cosmică a anului 2024 și nativii Berbec sunt invitați să profite de evenimentele acestor zile, să-și seteze obiective financiare de viitor și să le pună în practică, pentru că apar oportunități și pot atrage sume importante de bani.

Horoscop Taur săptămâna 8 – 14 aprilie 2024

Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare din 8 aprilie le activează nativilor Taur sectorul frământărilor interioare, subconștientului, introspecției și trecutului. Fenomentul astral îi încurajează pe Tauri să lase în spate trecutul. De asemenea, este o perioadă prielnică de eliberare și vindecare, să elimine din viața lor ce îi ține în loc, să caute liniștea de care au nevoie. Nativii Taur vor avea revelații, conștientizări și vor realiza că este nevoie să acorde mai multă atenție nevoilor emoționale și spirituale. Pentru că Soarele guvernează casa familiei, spațiului de locuit, rădăcinilor și părinților, pot avea loc schimbări importante în aceste domenii.

Citește și
Horoscop 4 august 2022 cu Neti Sandu
Horoscop 6 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Vești bune pe plan financiar și sentimental pentru mai multe zodii
Cine este presupusul autor al tentativei de asasinat asupra premierului slovac. Primele cuvinte ale atacatorului

Nunta Cosmică din 2024 are loc în perioada 9-11 aprilie și nativii Taur se bucură de tranzitul Lunii în zodia lor. Luna în Taur și Soarele în Berbec formează Nunta Cosmică. Așadar, nativii vor avea energie și o stare de spirit bună, se pot preocupa de imaginea lor, să-și seteze obiective, să vindece o traumă.

Horoscop Gemeni săptămâna 8 – 14 aprilie 2024

Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare din 8 aprilie le activează nativilor Gemeni sectorul prietenilor, grupurilor pe care le frecventează, planurile și proiectele de viitor. Apar oportunități noi de colaborare într-un contract de natură profesională și Gemenii vor avea ocazia să-și demonstreze abilitățile, să realizeze ce i-ar face mulțumiți din punct de vedere profesional. Pentru că Soarele este guvernatorul sectorului comunicării, pot veni informații surpriză, dar și vești importante.

În perioada 9-11 aprilie are loc Nunta Cosmică a anului 2024 și nativii Gemeni vor avea parte de tranzitul Lunii prin zodia Taur, respectiv în casa asociată subconștientului și introspecției, iar Soarele traversează casa planurilor de viitor. Posibil Gemenii să primească informații din planul astral, să aibă revelații, conștientizări și energie să pună lucrurile în mișcare într-o direcție nouă. De asemenea, nativii se bucură de o putere interioară și sunt invitați să-și asculte intuiția.

Horoscop Rac săptămâna 8 – 14 aprilie 2024

Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare din 8 aprilie le activează nativilor Rac sectorul carierei, imaginii și statutului. Activitățile profesionale vor fi în centrul atenției nativilor. Apar răsturnări de situație și evenimente neașteptate, au loc noi începuturi în planul profesional. Nativii Rac pot primi o promovare sau schimbă brusc direcția în carieră, deoarece fenomenul astral va aduce unele corecții asupra direcției. Pentru că Soarele este guvernatorul casei banilor, este posibil să apară unele evenimente și în planul financiar.

În perioada 9-11 aprilie are loc Nunta Cosmică a anului 2024 și nativii Rac pot avea parte de surpize sau evenimete în sectorul prietenilor, dar și în sectorul carierei, în activitățile de pe urma exercitării profesiei. Pentru că Luna, guvernatoarea lor, este implicată în această configurație astrală, orice provocare poate fi depășită și surprizele care apar, vor duce către o altă direcție profesională.

Horoscop Leu săptămâna 8 – 14 aprilie 2024

Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare din 8 aprilie le activează nativilor Leu sectorul sistemului de valori și credințe, călătoriile pe distanțe lungi, dezvoltarea și perfecționarea profesională și relațiile cu străinătatea. Încep etape noi în aceste domenii, dar nu înainte să aibă loc răsturnări de situație sau evenimente neașteptate. Posibil Leii să găsească o soluție la o problemă care îi frământă, să se deblocheze o situație. Pentru că Soarele le guvernează casa personalității, nativii Leu vor căuta să se reevalueze, să se reinventeze, să facă o schimbare și să înceapă o etapă nouă de viață.

În perioada 9-11 aprilie are loc Nunta Cosmică a anului 2024 și nativii Leu au parte de tranzitul Lunii prin casa carierei. Soare, guvernatorul lor, face parte din configurația astrală într-o poziție puternică și este un moment bun pentru setarea unor obiective care țin de profesie, imagine și statut personal.

Horoscop Fecioara săptămâna 8 – 14 aprilie 2024

Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare din 8 aprilie le activează nativilor Fecioară sectorul financiar, al intereselor financiare, creditelor, impozitelor, moștenirile, relația de cuplu și viața intimă. Au loc începuturi în aceste domenii, răsturnări de situație și evenimente neprevăzute în planul financiar și relațional. Pentru că Soarele guvernează casa subconștientului, introspecției și trecutului, nativii pot avea conștientizări legate de persoane din trecut, cu care au avut sau au legături karmice. De asemenea, Fecioarele își pot da seama dacă au făcut greșeli și vor încerca să le îndrepte.

În perioada 9-11 aprilie are loc Nunta Cosmică a anului 2024 și nativii Fecioară pot avea parte de surprize și revelații, pentru că Luna, care face parte din configurația astrală, tranzitează casa principiilor, credințelor, idealurilor și cunoașterii. Dacă își doresc să se dezvolte, să învețe, să plece în călătorii, este un moment favorabil pentru a lua decizii în acest sens. Totodată, Fecioarele pot avea parte de vești surpriză de la prieteni din străinătate sau partenerul să le facă o propunere tentantă legată de o călătorie.

Horoscop Balanță săptămâna 8 – 14 aprilie 2024

Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare din 8 aprilie le activează nativilor Balanță sectorul relațiilor, mariajului și parteneriatele profesionale. Nativii pot începe etape noi în cuplu, să apară evenimente, care să schimbe cursul unei relații, decizii bruște și neașteptate. De asemenea, este posibil să apară o criză în relație, să se ia o decizie majoră și o corectare a direcției. Pentru că Soarele guvernează sectorul prietenilor și planurilor de viitor, și-n aceste sectoare pot să apară schimbări, să aibă parte de provocări.

În perioada 9-11 aprilie are loc Nunta Cosmică a anului 2024 și nativii Balanță vor fi preocupați de situația financiară, mai ales că Luna traversează sectorul financiar, moștenirile, creditele, banii partenerului, banii proveniți din alte surse decât salariile. Se pot recupera niște drepturi financiare și pot să apară surprize legate de plăți. Și viața intimă intră în vizorul lor și nativii Balanță se pot reconecta cu partenerul de cuplu.

Horoscop Scorpion săptămâna 8 – 14 aprilie 2024

Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare din 8 aprilie le activează nativilor Scorpion sectorul muncii, rutinei zilnice și sănătății. Scorpionii pot începe un nou capitol în aceste domenii și nu sunt excluse surprize neașteptate la serviciu, privind relațiile cu colegii, dar și obiceiurile. De asemenea, nativii pot face schimbări majore, care să fie în beneficiul lor, să aibă loc vindecări. Pentru că Soarele guvernează casa carierei, imaginii și statutului, apar schimbări și în aceste domenii și nativii vor elimina proiectele sau situațiile, care le produc stres și nemulțumiri, care le afectează imaginea.

În perioada 9-11 aprilie are loc Nunta Cosmică a anului 2024 și nativii Scorpion se pot bucura de momente intense în cuplu, dar și în relațiile de natură profesională, unde pot să apară surprize financiare plăcute. Nativii singuri sunt invitați să folosească această perioadă pentru a atrage un partener așa cum visează.

Horoscop Săgetător săptămâna 8 – 14 aprilie 2024

Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare din 8 aprilie le activează nativilor Săgetător sectorul iubirii, romantismului, copiilor, proiectelor creative și pasiunilor, unde este nevoie de un nou început, o corectare a direcției, o schimbare majoră. De asemenea, pot să apară evenimente neașteptate și răsturnări bruște în planul sentimental. Nativii singuri pot cunoaște pe cineva și să înceapă brusc o relație. Pentru că Soarele guvernează casa studiilor, străinătății, schimburilor de experiență profesională și sistemului de credințe și principii, apar schimbări și-n aceste domenii, dar și Săgetătorii vor avea o altă abordare/perspectivă asupra vieții.

În perioada 9-11 aprilie are loc Nunta Cosmică a anului 2024 și nativii Săgetător pot înregistra o realizarea la locul de muncă, unde este posibil să apară surprize sau evenimente neașteptate, să se rezolve un context profesional încurcat. De asemenea, vești bune pot veni și din sfera sănătății, unde starea de sănătate se poate îmbunătăți.

Horoscop Capricorn săptămâna 8 – 14 aprilie 2024

Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare din 8 aprilie le activează nativilor Capricorn sectorul familiei, rădăcinilor, părinților și spațiului de locuit, unde sunt invitați să înceapă etape noi. Posibil să apară evenimente neașteptate în raport cu familia, o mutare, tranzacție imobiliară. De asemenea, este posibil ca nativii Capricorn să aibă o altă abordare în problemele apărute în familie și să caute să elimine ce nu le mai folosește. Pentru că Soarele guvernează sectorul financiar, al banilor deținuți la comun, este posibil să iasă la suprafață anumite nemulțumiri legate de administrarea banilor la comun, privind creditele, datoriile, dar și viața intimă.

În perioada 9-11 aprilie are loc Nunta Cosmică a anului 2024 și nativii Capricorn își doresc relaxare, distracție, flirt și aventuri romantice. Cu Luna în sectorul sentimental, nativii sunt dornici să își surprindă persoana iubită, să exceleze într-un proiect creativ sau să-și rezerve mai mult timpul copiilor, dacă sunt părinți.

Horoscop Vărsător săptămâna 8 – 14 aprilie 2024

Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare din 8 aprilie le activează nativilor Vărsător sectorul comunicării, informațiilor, învățării și interacționării cu ceilalți. Vin vești surpriză, evenimente și informații neprevăzute. Vărsătorii sunt invitați să înceapă o etapă nouă în comunicare, să aibă o altă abordare, să-și schimbe exprimarea. De asemenea, apar oportunități de a învăța lucruri noi. Pentru că Soarele este guvernatorul casei relațiilor, Eclipsa de Soare poate să scoată la suprafață anumite probleme ce țin de relație, care necesită rezolvare.

În perioada 9-11 aprilie are loc Nunta Cosmică a anului 2024 și nativii Vărsător se pot bucura de discuții și evenimente în familie, care țin de administrarea unor bunuri, o tranzacție imobiliară, administrarea patrimoniului. Se poate începe o reamenajare a spațiului de locuit pentru sporirea confortului.

Horoscop Pești săptămâna 8 – 14 aprilie 2024

Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare din 8 aprilie le activează nativilor Pești sectorul financiar, al câștigurilor, dar și a modului în care cheltuie banii. Se deschid noi etape, apar surprize neașteptate și evenimente neprevăzute în planul asociat banilor. Pentru că Soarele guvernează casa muncii este un moment bun pentru ca nativii să caute să obțină venituri mai mari, să descopere o activitate nouă, de pe urma căreia să câștige mai mulți bani sau să facă o schimbare de job.

În perioada 9-11 aprilie are loc Nunta Cosmică a anului 2024 și nativii Pești vor avea parte de vești și informații neașteptate, idei originale, pe care le pot pun în practică să-și suplimenteze veniturile. De asemenea, o discuție sau o informație care le vine, ar putea să declanșeze o schimbare, să aibă mai multă încredere în forțele proprii.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO “Mi s-au oferit 200.000 de euro pe lună pentru a deveni escortă de lux”. Ce s-a întâmplat cu una dintre cele mai de succes sportive
FOTO “Mi s-au oferit 200.000 de euro pe lună pentru a deveni escortă de lux”. Ce s-a întâmplat cu una dintre cele mai de succes sportive
Citește și...
Horoscop 7 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunță un moment de răscruce pe plan sentimental
Horoscop 7 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunță un moment de răscruce pe plan sentimental

Horoscop 7 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu o surpriză plăcută. Se petrec multe lucruri în mod spontan și o să fim în priză, s-avem un gest, un cuvânt de răspuns celor care ne solicită și vor să ne mulțumească. 

Horoscop 6 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Vești bune pe plan financiar și sentimental pentru mai multe zodii
Horoscop 6 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Vești bune pe plan financiar și sentimental pentru mai multe zodii

Horoscop 6 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu surprize. Oameni pe care nu i-am mai văzut de multă vreme ne caută, ne cheamă la întâlnire și o să putem avea o zi plină ochi de evenimente.

Horoscop 5 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care se poate gândi la căsătorie. E un moment bun pentru așa ceva
Horoscop 5 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care se poate gândi la căsătorie. E un moment bun pentru așa ceva

Horoscop 5 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi frumoasă. Avem energie ca să rezolvăm tot felul de lucruri complicate și o să ne putem și destinde, să plecăm pe undeva în plimbare.

Horoscop 4 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Vin ceva bani de la serviciu pentru o zodie
Horoscop 4 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Vin ceva bani de la serviciu pentru o zodie

Horoscop 4 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu provocări. E bine să fim pe faza, că în încercările noastre de a face lucruri de anvergură să fim pregătiți pentru orice, să stăm cu garda sus.

Horoscop 3 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care își găsește ceva nou de lucru
Horoscop 3 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care își găsește ceva nou de lucru

Horoscop 3 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu reușite. E un moment bun în care visul se împletește cu realitatea și o să ne bucurăm de fiecare lucru pe care-l avem și o să mergem pe același principiu să ne construim singuri vi

Recomandări
Cel mai folosit vechicul de luptă al infanteriei NATO va fi produs și în România. Uzina care va fabrica temuta șenilată
Cel mai folosit vechicul de luptă al infanteriei NATO va fi produs și în România. Uzina care va fabrica temuta șenilată

Concernul Rheinmetall, devenit acționar majoritar la Automecanica Mediaș, a anunțat ce vehicule militare va produce în țara noastră: transportorul blindat Lynx și camioanele HX.

Șirul erorilor grave comise de ofițerii de pază în timpul atacului asupra lui Robert Fico. Ce au observat experții
Șirul erorilor grave comise de ofițerii de pază în timpul atacului asupra lui Robert Fico. Ce au observat experții

În cazul atacului asupra premierului Slovaciei, Robert Fico, experții în pază și protecție spun că cineva este foarte vinovat, dacă atacatorul a putut să tragă cinci gloanțe.

Cu bani europeni, fermierii din sudul României au cumpărat dotări smart. Stațiile lor de pompare sunt comandate prin telefon
Cu bani europeni, fermierii din sudul României au cumpărat dotări smart. Stațiile lor de pompare sunt comandate prin telefon

Cu bani europeni, fermierii din sudul țării au cumpărat dotări smart. Acestea le permit să pornească sistemele uriașe de irigații pentru terenurile lor, în timp ce sunt într-un colț îndepărtat al lumii.