Haine de designer și accesorii cu pietre prețioase pentru animale, la un târg din Capitală

13-04-2019 08:13

Accesorii acoperite de cristale, tunsori moderne şi delicatese pe măsură! Nimic nu este prea mult pentru stăpânii care-şi iubesc animalele de companie şi au bani să le răsfeţe.

Preţurile trec de câteva sute de euro, dar când prietenul necuvântător este considerat membru al familiei primeşte tot ce-i mai bun. Puteţi vedea care sunt ultimele tendinţe în această industrie la un târg de profil deschis în Capitală.

Iubitorii de animale pot cumpăra pentru cel mai bun prieten necuvântător de la hăinuţe de designer până la zgărdiţe bătute cu cristale Swarovschi, dacă destinatarul le suportă, fireşte.

Expozant: "Nu le-am numărat dar vă pot spune că lesa care se asortează are peste 60 de cristale Swarowski. Preţurile sunt pe măsură - de la 250 până la 600 de lei."

La târg, printre câini şi pisici, l-am întâlnit şi pe Cookie, venit în vizită cu stăpâna.

Vi-l prezint pe Cookie - un dihor din familia mustelidelor. Are 9 ani şi este înrudit cu nurca. În România, această specie poate fi întâlnită atât la munte cât şi la câmpie, în apropierea aşezărilor umane, iar în ultima vreme, membrii rasei sale s-au transformat în adevărate animale de companie.

Un domn are acasă un căţel şi trei pisici. Pentru că le considera membri ai familiei, vrea să le plătească o asigurare de sănătate. Astfel va fi despăgubit, în limita a 5 mii de euro.

Foarte căutate rămân tunsorile pentru căţei, tocmai de aceea moda se schimbă constant. Anul acesta, se poartă stilul asiatic, destinat în special câinilor de talie mică.

Târgul, deschis la Romexpo, îşi închide porţile duminică.


VIDEO PROTVPLUS.RO