Gestul emoționant al unei femei care vede un câine tremurând de frig pe stradă. VIDEO

Ultima actualizare: 22-01-2019 18:35
Catel acoperit cu esarfa
Captura Boran Karahan

Gestul emoționant al unei femei din orașul turc Zonguldak a devenit viral pe rețelele de socializare. Elma Duygu ieșea dintr-o cafenea, într-o zi ploiasă, când a observat un cățel fără adăpost care dormea.

Din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se poate observa cum ea stă cu umbrela în fața cățelului, câteva secunde bune, după care decide să își dea jos eșarfa și să învelească animalul care tremura de frig, potrivit Metro.

Gestul său a devenit viral pe rețelele de socializare, fiind vizualizat de peste 800.000 de persoane în doar câteva săptămâni. Ulterior, tânăra a fost identificată.

„Nu mi-am închipuit că gestul meu va dobândi atâta atenție. Sunt surprinsă. Era foarte frig afară. N-am putut rezista, când am văzut că tremură”, a spus ea pentru The Dodo.

Tânăra speră că gestul său îi va inspira și pe alții să facă la fel. Turcia este renumită pentru atitudinea prietenoasă față de animale.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO