Soprana care a ajuns om al străzii. Oamenii i-au sărit în ajutor după ce au auzit-o cântând

Dată publicare: 02-10-2019 08:25
Dată actualizare: 02-10-2019 09:51


O femeie fără adăpost din Los Angeles fascinează mii de americani. Îi încântă zilnic la metrou cu vocea ei de soprană, iar unul dintre filmuleţe face în prezent înconjurul lumii.

Un poliţist este cel care a înregistrat-o şi imediat ce a pus clipul pe internet, foarte mulţi oameni au donat mii de dolari, în speranţa că o vor ajută să îşi cumpere o casă.

Este vorba de Emily Zamourka. Are 52 de ani, s-a născut în Rusia şi la vârsta de 24 de ani a emigrat în America.

Pentru a se întreţine, lucra în mai multe locuri simultan şi cânta la vioară pe străzi. Însă, în urmă cu trei ani, instrumentul preţios i-a fost furat.

Emily Zamourka: „Acela a fost momentul în care am devenit un om al străzii”.

Rămasă fără casă, femeia şi-a pus în valoare cealaltă calitate.

Fermecat de vocea ei, un poliţist a filmat-o în timp ce îi delecta pe cei care merg cu metroul. A postat filmuleţul în mediul online şi vocea ei de milioane a reuşit într-un timp scurt să strângă din donaţiile internauţilor mii de dolari.

Emily Zamourka: „Le voi fi pe veci recunoscătoare celor care mă vor ajută să nu mai trăiesc pe străzi, să am propria casă, să am instrumentele mele.”

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO