Drama unei femei nevoite să se prostitueze chiar și în ziua de Crăciun: „Ce să fac?”

19-12-2018 11:57


Prostituata

Charlotte, o mamă singură din sudul Londrei, care trăiește doar din ajutorul social, spune că a fost nevoită să întrețină relații sexuale cu bărbați necunoscuți, în schimbul sumei de 10 lire (n.r – aproximativ 50 de lei), ca să-și poată hrăni fiul.

Mama de 27 de ani susține că în fiecare lună este nevoită să facă sex cu 15 ani, ca să poată trăi, acuzând guvernul că a abandonat-o. Săptămânal, ea primește de la clienți în jur de 200 de lire. Unii dintre bărbați vin la ea acasă în timp ce fiul de șapte ani este la școală, informează Mirror.

Tânăra susține că situația familiei sale este atât de disperată încât va trebui să primească bărbați acasă chiar și în ziua de Crăciun. 

„N-am nicio șansă. O să fac asta și de Crăciun, ce pot să fac?”, a declarat femeia, care s-a declarat îndurerată de fapul că fiul ei nici nu i-a cerut un cadou de Crăciun, știind că nu își permit.

„Uneori trebuie să fac sex cu bărbați pentru 10 sau 20 de lire, ca să pot cumpăra mâncare din Islanda, pentru ca fiul meu să nu moară de foame. A trebuit să-i vând jucăriile, ca să pot plăti electricitatea și gazul.”

Pentru că nu și-a permis să-și dea copilul la creșă, a fost nevoită să demisioneze. Din luna ianuarie a început să primească ajutor social, dar banii i-a primit după 5 săptămâni. Astfel, a rămas în urmă cu chiria și este constant amenințată că va fi dată afară din casă. După ce-și plătește chiria și facturile, femeii îi mai rămân mai puțin de două lire/zi.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO