Drama celor mai frumoase gemene din lume. Anunțul tulburător făcut pe Instagram


Ultimul update: Vineri 31 Ianuarie 2020 22:24
Data publicarii: Vineri 31 Ianuarie 2020 22:12
Categorie: Stiri Diverse
Ava și Leah Clements, considerate cele mai frumoase gemene din lume

Ava și Leah Clements au cucerit lumea în urmă cu mai mulți ani, fiind considerate cele mai frumoase gemene din lume, însă viața lor lipsită de griji s-a schimbat complet după ce tatăl lor a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer.

La doar 9 ani, Ava și Leah Clements se bucură de succes după ce mama lor le-a introdus în lumea modei când aveau doar un an, iar acum au peste 1,5 milioane de followeri pe Instagram.

Mai multe imagini descoperiți în galeria foto a acestui articol

Însă, viața lor s-a schimbat complet după ce, în urmă cu doar două luni, tatăl lor a fost diagnosticat cu leucemie și limfom, o formă extrem de agresivă de cancer, potrivit losangeles.cbslocal.com.

Cele două fetițe s-au folosit de platforma lor pentru a cere ajutor pentru tatăl lor, iar, vineri, ele au anunțat pe Instagram că bărbatul de 39 de ani va fi supus unui transplant de măduvă.

"Ne îndreptăm spre spital pentru marea zi - transplantul de măduvă al tatălui nostru! Va primi celulele stem ale unchiului nostru și sperăm ca celulele lui să preia controlul asupra corpului tatălui nostru, astfel încât cancerul să nu mai revină vreodată. Operația îl va face pe tata să fie foarte bolnav, dar sperăm ca totul să meargă conform planului, astfel încât să-l putem avea pe tatăl nostru înapoi cât mai curând posibil. #kevininvingecancerul", este mesajul postat de gemenele Ava și Leah Clements pe contul lor de Instagram.

Mamă, tată și fiică, obligați să coboare dintr-un avion din cauza mirosului lor
Cifre alarmante. Care ar fi de fapt numărul oamenilor infectați cu noul coronavirus
Meghan și Harry au ales orașul în care vor să-și petreacă vara. Își caută deja casă
FULLSCREEN
Drama celor mai frumoase gemene din lume. Anunțul tulburător făcut pe Instagram
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO