Doi frați de 6 ani au salvat o fetiță de la înec


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 10 Iulie 2018 17:28
Categorie: Stiri Diverse
Piscina

O fetiță de trei ani a fost salvată de la înec de doi frați gemeni, în vârstă de șase ani. Peyton și Bryant Switzer se aflau în vacanță cu familia în Florida, când au observat că fetița se chinuia să înoate într-o piscină.

„Peyton a sărit în apă, și-a pus un braț în jurul ei și apoi a adus-o la scară, iar eu am ajutat-o să iasă din piscină”, a declarat Bryant Switzer.

Potrivit părinților celor doi copii, Bryant și Peyton sunt înotători buni și participă la diverse activități în apă, informează Newsweek.

„Știți, îmi conferă satisfacție să realizez că aceste activități i-au ajutat. Înotul a devenit ceva instinctual pentru ei. De la lecțiile de înot au învățat să poată realiza imediat că fetița era în pericol”, a spus tatăl băieților, Ryan Switzer.

La întoarcerea în localitatea Bowling Green din statul Ohio, cei boi băieți au fost decorați de politicienii locali pentru curajul lor.

„Cu mare mândrie, vă onorăm pentru curajul vostru și vă declarăm cei mai buni cetățeni ai statului Ohio. În vremuri în care mulți oameni trăiesc o viață pasivă, voi ați avut un rol activ în ajutorarea unei alte persoane”, a spus Theresa Gavarone, politiciană.

 CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Newsweek

VIDEO PROTVPLUS.RO