Doi dintre protagoniştii conflictului sângeros din Chiajna, dați în urmărire națională

Ultima actualizare: 27-07-2020 14:20

Poliția i-a dat în urmărire națională pe doi dintre protagoniştii conflictului sângeros, petrecut săptămâna trecută în Chiajna, lângă Capitală.

Indivizii sunt veri şi, împreună cu alte două persoane, sunt acuzați că au blocat în trafic o maşină şi i-au atacat cu săbiile, respectiv ar fi tras cu pistolul spre cei aflați înăuntru. Victimele se afla şi acum în spital.

Fotografiile celor doi au fost publicate pe site-ul poliţiei romane împreună cu datele de identificare şi, evident, motivul pentru care sunt căutaţi.

Raiciu Costel şi Raiciu Sorin sunt veri și au ambii 30 de ani. Au fugit, după ce săptămână trecută ar fi blocat în trafic maşina în care se aflau vărul lor, Călin Până, şi prietenul acestuia, Liviu Iordan. I-ar fi atacat cu săbii dar ar fi tras şi focuri de armă, lăsându-i pe amândoi întinşi în stradă.

Între timp, a fost schimbată şi încadrarea faptelor juridice din loviri şi alte violențe în tentativă de omor calificat. Rămân însă valabile şi acuzațiile de distrugere şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

În plus, suspecții sunt de-acum inculpați - procurprul de caz a emis pe numele lor două mandate de arestare în lipsă, pentru 30 de zile.

Poliţiştii au făcut şi 4 percheziţii domiciliare, atât la ei acasă cât şi la alte două persoane suspecte, dar, după cum vă spuneam, nu i-au găsit.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO