Cum arată tânăra care și-a tatuat fața astfel încât nimeni să nu o mai angajeze

Ultima actualizare: 09-03-2019 17:30
Kayleigh Peach
Facebook.com

O tânără din Marea Britanie și-a tatuat fața astfel încât nimeni să nu o mai angajeze. Kayleigh Peach, de 26 de ani, din Birmingham are tatuaje pe 60% din suprafața corpului. Femeia și-a tatuat și cuvâtul „blestemată” deasupra ochiului drept.

Kayleigh povestește că și-a făcut primul tatuaj la vârsta de 18 ani, pe gleznă. La 24 de ani, în prima sa zi ca angajată a unui salon de tatuaje, tânăra și-a făcut și primul tatuaj pe față pentru a se asigura că nu-și va părăsi niciodată locul de muncă ideal și că nimeni nu-i va acorda „un job normal”.

VEZI ÎN GALERIA FOTO CUM ARATĂ ACUM TÂNĂRA 

„Cu siguranță că oamenii mă privesc ciudat, dar de cele mai multe ori uit de tatuaje și mă tot întreb de ce se holbează la mine”, a declarat tânăra pentru BBC.

Kayleigh a mai povestit că începuse să consume alcool și să petreacă nopți la rând, dar tatuajele și noua sa pasiune i-au oferit o direcție nouă în viață și au salvat-o.

Întrebată despre reacția părinților ei cu privire la tatuaje, fata a povestit că la început, tatăl ei nu era de acord cu ea, ulterior s-a împăcat cu ideea, iar acum chiar a rugat-o să-i facă și lui un tatuaj.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO