Cum arată noua ”cea mai frumoasă fetiță din lume”. Visează să devină fotbalistă


Ultimul update: Joi 31 Octombrie 2019 16:07
Data publicarii: Joi 31 Octombrie 2019 15:50
Categorie: Stiri Diverse
Cum arată noua ”cea mai frumoasă fetiță din lume”. Visează să devină fotbalistă - 4

O fetiță din Marea Britanie a fost numită noua ”cea mai frumoasă fată din lume”, după ce mama sa a postat mai multe fotografii cu ea pe Instagram

Kya-Shae Walker, în vârstă de 8 ani, s-a născut la Londra, iar acum trăiește în Bristol cu mama sa și cu fratele ei. Fetița s-a înscris deja la o agenție de modeling și a fost numită ”cea mai frumoasă fată din lume”.

Vedeți în galeria foto a acestui articol mai multe imagini cu fetița!

Mai mult, Kya a reprezentat deja câteva branduri de renume. Mama sa, Claudia, i-a făcut fetiței un cont de Instagram, care are sute de urmăritori, potrivit The Sun

Mai mult, și bunica fetiței a fost model în tinerețe. ”Cred că ambele arată într-un mod deosebit și unic. Kya merge la o agenție de modeling încă de anul trecut, unde a obținut primul său loc de muncă. Îi place foarte mult, îi placă să fie în lumina reflectoarelor”, spune mama fetiței.

Kya i-a spus deja mamei sale că atunci când va crește va vrea să facă o carieră din fotbal sau din modeling. ”Îi place foarte mult fotbalul, chiar este foarte pasionată. Iar de când a devenit model a început să aibă mai multă încredere în ea”, a mai spus Claudia.

FULLSCREEN
Cum arată noua ”cea mai frumoasă fetiță din lume”. Visează să devină fotbalistă
  • /

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO