Coșmarul unei femei, diagnosticată greșit cu cancer. Și-a extirpat sânii

Dată publicare: 20-07-2019 12:23
Dată actualizare: 20-07-2019 12:58


Coșmarul unei femei, diagnosticată greșit cu cancer. Și-a extirpat sânii - 7

O mamă din Marea Britanie în vârstă de 28 de ani și-a extirpat ambii sâni, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Câteva luni mai târziu a aflat că medicii au greșit.

Mai multe imagini găsiți în galeria foto a acestui articol!

Sarah Boyle a rămas traumatizată în urma tratamentelor complicate și a operațiilor, potrivit Daily Mail. La sfârșitul anului 2016, medicii au diagnosticat-o cu cancer. A decis să facă masectomie, apoi a suferit o operație de reconstrucție, cu implant, ceea ce i-a crescut în realitate riscul de a face cancer.

În urma diagnosticului, femeia a trebuit să treacă prin ședințe de chimioterapie. Medicii și-au dat seama de greșeală abia câteva luni mai târziu în 2017 - celulele nu erau de fapt canceroase.

Sarah, care trăiește în Staffordshire, împreună cu soțul și cei 2 copii a declarat că:”Ultimii ani au fost extrem de grei pentru mine și familia mea. Să mi se spună că am cancer a fost groaznic, dar să trec prin toate acele tratamente și intervenții și să aflu că nu au fost necesare a fost traumatizant”.

Acum femeia este decisă să-i dea în judecată pe medicii de la Spitalul Universitar Stoke. “Aceasta este o situație cu adevărat șocantă, în care o mamă s-a confruntat cu vești groaznice și cu o perioadă grea de tratament, numai ca să afle că nu era necesar. Așteptăm ca institutul să recunoască greșelile făcute și să aflăm dacă s-a făcut ceva în această privință pentru a evita ca o situație asemănătoare să se mai întâmple în viitor” a declarat reprezentantul ei legal. 
 

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO