Ce bilet a găsit o tânără pe parbrizul mașinii. „Sunați la numărul scris pe acel aparat”


Ultimul update: Sambata 27 Aprilie 2019 16:55
Data publicarii: Sambata 27 Aprilie 2019 16:43
Categorie: Stiri Diverse
Ce bilet a găsit o tânără pe parbrizul mașinii. „Sunați la numărul scris pe acel aparat”

Orice șofer are un sentiment cumplit atunci când găsește câte o hârtie în parbriz. Deseori, nu este altceva decât o amendă, care are o valoare destul de mare.

Însă nu a fost și cazul lui Lyd, o tânără care a găsit în parbriz un bilet de la polițiștii rutieri, care i-au spus că de această dată este iertată și nu a fi amendată.

Lyd a mers într-o parcare, unde plănuia să își lase mașina pentru două ore, însă aparatul la care achita biletul nu a funcționat. Din acest motiv, femeia a lăsat un mesaj în bord în care explică ce s-a întâmplat.

„Am încercat să plătesc pentru două ore, dar nu a funcționat, așa că am cumpărat două bilete separate cu câte o singură oră fiecare”, a spus Lyd.

Când s-a întors, tânăra a găsit un bilet în parbriz, însă nu era vorba despre o amendă și despre „o scrisoare de iertare”.

„Bună ziua. Este important să știți că dacă acest lucru se mai întâmplă și în viitor, trebuie să sunați la numărul de telefon care este scris pe acel aparat. Să aveți o zi bună”, a fost mesajul poliției, potrivit Metro

 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Metro

VIDEO PROTVPLUS.RO