Motivul pentru care un tânăr de 24 de ani s-a însurat cu verișoara lui de 81


Ultimul update: Vineri 27 Septembrie 2019 13:59
Data publicarii: Vineri 27 Septembrie 2019 11:49
Categorie: Stiri Diverse
batrana

Un tânăr de 24 de ani din Ucraina s-a căsătorit cu verișoara lui în vârstă de 81 de ani, pentru a nu fi nevoit să meargă în armată.

Alexander Kondratyuk a declarat că are o legătură specială cu verișoara lui și a negat că s-ar fi căsătorit cu ea pentru a nu face armata, informează Daily Mail.

Femeia susține că tânărul este un soț bun și că are grijă de ea. Pe de altă parte, vecinii ei au declarat că Alexander nu a vizitat-o până acum.

Unul dintre ei a mai spus că femeia este vizitată doar de nepoții și surorile ei, nu și de tânăr.

De asemenea, ea ar locui singură, iar dovada căsătoriei dintre ei este doar certificatul, pe care Kondratyuk îl ține cu el, de fiecare dată când oficialii vin să recruteze persoane în armată.


Potrivit declarațiilor unui comisar, tânărul are dreptul să nu fie recrutat, pentru că are în grijă o persoană cu dizabilități.

„Dacă se dovedește că nu este un mariaj valid și că cei doi nu locuiesc împreună, atunci tânărul este obligat să răspundă cererii de a fi recrutat”, a mai adăugat un avocat.
 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO