Bărbatul cu un tatuaj imens pe față se plânge că nu își găsește job. Ce reprezintă desenul

Ultima actualizare: 09-06-2019 15:56
Puk Kireka

Un tânăr care a recunoscut că a fost gangster, cu un tatuaj masiv de pe față desenat în roșu și negru, se plânge că nu își poate găsi un loc de muncă.

Puk Kireka, 31 de ani, din Noua Zeelandă, care a stat la închisoare pentru infracțiuni de violență și extorcare, a făcut parte dintr-o grupare interlopă recunoscută și a simțit nevoia, la un moment dat, să se laude cu asta și și-a tatuat emblema bandei pe față. Nu a bănuit la momentul respectiv că asta îi va afecta atât de mult viața.

Tatuajul reprezintă logo-ul grupului Mongrel Mob din Napier, Noua Zeelanda, relatează Daily Mirror.

După perioada petrecută în închisoare, Puk, care este tatăl a trei copii, a decis să devină un om onest și să fie un exemplu pentru copiii lui, însă îi este practic imposibil să facă asta, pentru că toi potențialii angajatori îl privesc cu neîncredere, nu pentru că este tatuat, ci din cauza mesajului desenului de pe chipul său.

"Știu că va fi greu să-mi găsesc o slujbă cu tatuajele mele. Voi fi întotdeauna un mafiot, dar este important să arătăm că putem avea un stil de viață mai bun. Vreau să îi conving și pe alții că pot avea un alt stil de viață”, spune tânărul.

Puk a petrecut 5 ani după gratii, perioadă în care a făcut sport și asta l-a ajutat să-și schimbe mentalitatea. Deocamdată spune că este o inspirație pentru foștii colegi infractori, dar asta nu îl ajută prea mult în planurile lui de viitor.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO