Bărbați, înregistrați de un travestit în timp ce întrețin relații sexuale. Ce a făcut cu filmările

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
americna deghizat

Câţiva americani au fost filmaţi când întrețineau relații sexuale, fără acordul lor, de către un bărbat care pretindea că e femeie, iar imaginile au fost postate pe un site destinat adulţilor.

Odată ce ajungeau la locul respectiv, bărbaţii au fost de acord să fie legaţi la ochi când întreţineau relaţii sexuale. Totuşi, victimele nu ştiau că acea presupusă femeie casnică era, de fapt, un bărbat travestit pe nume Bryan Deneumostier, care urca acele clipuri pe un site pentru adulţi, cerând bani pentru a putea fi vizualizate, conform miamiherald.com

Agenţii federali l-au arestat pe Deneumostier, în vârstă de 33 de ani, şi l-au pus sub acuzare. Anchetatorii susţin că bărbatul a postat cel puţin 600 de clipuri în ultimii patru ani. Autorităţile încearcă să afle câţi bărbaţi au fost păcălit în acest mod, fără să ştie că au fost înregistraţi.

Agenţii susţin că Deneumostier preciza că este "o femeie reală, heteroxuală" în anunţul său de pe Craiglist, al cărui scop era să atragă bărbaţi pentru a întreţine relaţii sexuale. "Când bărbaţii cereau o garanție că nu vor fi filmaţi, Deneumostier îi asigura că "ea" este căsătorită cu un cadru militar şi nu i-ar fotografia sau filma niciodată".

Luna aceasta, bărbatul a fost arestat şi acuzat de întreţinerea de relaţii sexuale ilicite cu un minor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO