Arnold Schwarzenegger, implicat într-un accident cu 4 maşini la Los Angeles. O persoană a ajuns la spital

Ultima actualizare: 22-01-2022 19:36

Actorul Arnold Schwarzenegger a fost implicat, vineri, într-un accident rutier cu patru maşini la Los Angeles, relatează presa internaţională. O femeie a fost rănită şi a fost transportată la spital.

"A avut loc un accident de circulaţie în care a fost implicate patru vehicule pe Sunset şi Allenford la 16.35, când un vehicul a ajuns pe altul”, a declarat, vineri, ofiţerul departamentului de poliţie din Los Angeles, Drake Madison, pentru Fox News Digital, potrivit News.ro.

Vedeți mai multe imagini în galeria foto de la finalul articolului.

Actorul în vârstă de 74 de ani conducea un SUV negru Yukon când s-a ciocnit de un Prius roşu şi a mai lovit şi un Porsche Cayenne, potrivit TMZ.

Potrivit TMZ, Schwarzenegger ar fi provocat accidentul, după ce ar fi virat la stânga într-o intersecție, când semaforul arăta culoarea roșie.

Schwarzenegger este bine, dar şoferul din Prius a fost rănit. "Singura preocupare” a actorului este femeia rănită, a declarat un reprezentant al lui Schwarzenegger pentru Fox News Digital.

Poliţia a anunţat că nu a făcut nicio arestare în acest caz şi, de asemenea, nu a descoperit urme de alcool sau droguri la cei implicaţi.

Purtătorul de cuvânt al lui Arnold Schwarzenegger a confirmat că actorul se afla la volanul SUV-ului implicat în accident.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO