Apariție revoltătoare la Londra, în memoria dictatorului Saddam Hussein


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 20 Noiembrie 2018 14:23
Categorie: Stiri Diverse
Saddam Hussein

O plăcuță comemorativă dedicată fostului președinte irakian Saddam Hussein a apărut pe o bancă, într-un cartier select din estul Londrei: “În memoria lui Saddam Hussein, 1937 - 2006”.

Plăcuța de bronz, care a atras atenția locuitorilor din Wanstead, a provocat o tensiune considerabilă în rândul cetățenilor, scrie The Independent

Cel care a instalat placa de metal a fixat-o șuruburi speciale, anti-furt, care nu pot fi îndepărtate cu ușurință, folosind ustensile normale, ceea ce înseamnă că elogiul dedicat unuia dintre cei mai brutali opresori din istorie ar putea rămâne expus o perioadă foarte lungă de timp.

Melissa Munday-Chanin, care locuiește în apropiere, a declarat că este șocată de apariția plăcuței. ”Mama mea a fost cea care mi-a arătat grozăvia. Inițial am crezut că a făcut vreo confuzie, însă mesajul era acolo. Se pare că cineva chiar a găsit potrivit să comemoreze viața unuia dintre cei mai sângeroși conducători din lume”.

 Reprezentanții Consiliului Local au negat că ar fi acordat autorizație pentru instalarea respectivei plăcuțe și au declarat că mesajul a și fost îndepărtat.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Independent.co.uk

Un fost preot a strâns peste 1.300 de capace de WC.
A fost capturat unul dintre cei mai duri lideri teroriști. El l-ar fi ars de viu pe pilotul iordanian
VIDEO PROTVPLUS.RO