Adolescent, ucis de un șofer de 74 de ani care a fugit de la locul accidentului

Ultima actualizare: 10-03-2020 19:11

Poliţiştii din Vrancea şi Galaţi au fost în alertă, după un accident rutier în care şi-a pierdut viaţa un tânăr de 16 ani.

Băiatul a fost lovit de o autoutilitară pe o şosea din comuna Nănești, judeţul Vrancea, iar şoferul a fugit de la locul accidentului. În urmă cu puţin timp, bărbatul a fost identificat de poliţişti şi dus la audieri, în Focşani.

Accidentul s-a petrecut luni seară, aproape de ora 19. Cel aflat la volanul autoutilitarei, care a fost identificat ca fiind un bărbat de 74 de ani din Galaţi, l-a lovit cu maşina pe băiatul de 16 ani şi a fugit. Din păcate, echipajul de pe ambulanța care a ajuns la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa adolescentului.

Câteva ore mai târziu, cu ajutorul imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere, poliţiştii au descoperit maşina abandonată pe raza comunei Lieşti, din judeţul Galaţi. În urmă cu puţin timp, anchetatorii l-au găsit şi pe şoferul care locuieşte în aceeaşi comună. Când a fost verificat cu etilotestul, rezultatul a fost negativ. Pensionarul este acum audiat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO