(P) Frumusete si sanatate pentru femei ocupate! Afla mai multe AICI

New Visage Salon&Spa

Muncesti de dimineata pana seara tarziu iar stresul te urmareste la fiecare pas. Daca simti nevoia de a evada intr-un loc in care sa te relaxezi si ingrijesti de frumusetea si sanatatea ta, te asteptam la New Visage Salon&Spa.

In slujba frumusetii

Aici gasesti locul ideal unde scapi de stres si te rasfeti cu cele mai sanatoase tratamente pentru maini, picioare, fata, corp si par.

Datorita gamei noastre largi de aparatura si produse cosmetice, iti putem oferi de la cel mai simplu tratament de relaxare si intretinere pana la cele mai complexe solutii pentru tratarea afectiunilor de orice fel.

Pe langa faptul ca aici gasesti totul intr-un singur loc, fara a fi nevoita sa alergi din salon in salon, profesionalismul este principalul nostru atu.

Citește și
Janet (mama - stanga)
Cum vei arata cand vei imbatrani? Uita-te la mama ta!
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Stim ca ajungi la noi dupa o zi lunga de munca, sau intr-o pauza bine-meritata, asa ca facem tot ce ne sta in putinta pentru ca tu sa ai parte de un tratament relaxant, de cele mai bune produse si de cea mai buna echipa de profesionisti.

Datorita experientei in domeniu am putut alege cele mai bune produse cosmetice si aparate pentru a-ti oferi servicii de cea mai buna calitate.

Tot experienta ne-a invatat sa fim deschisi la tot ce este nou. In salonul nostru gasesti intotdeauna noile tendinte in materie de coafura, tratamente faciale si corporale sau manichiura-pedichiura. Profesionistii nostri participa in mod constant la seminarii si cursuri de perfectionare si, poate cel mai important, sunt pasionati de ceea ce fac.

Frumusetea iti sta in fire

Chiar daca frumusetea vine din interior, un stilist poate sa faca minuni cu coafura ta. Daca esti in cautarea imaginii perfecte, la salonul nostru de infrumusetare te asteapta talentatii nostri stilisti care vor gasi coafura perfecta pentru tine.

Pentru ca sunt mereu in cautarea perfectiunii, profesionistii nostri participa la cele mai prestigioase seminarii si gale in domeniu si cunosc cele mai noi tehnici de culoare, tunsoare si coafuri speciale.

La noi fiecare fir de par este important.

Frumusete naturala

Cand este vorba de pielea ta, meriti ce este mai bun. La New Visage Salon&Spa gasesti o gama diversificata de tratamente faciale bazate pe produse cosmetice naturale si aparate profesionale de ultima generatie.

In gama noastra larga de creme si masti cosmetice, speciale pentru fiecare tip de ten, se gaseste cu siguranta si solutia perfecta pentru tine.

Fie ca iti doresti un tratament de reintinerire, purificant, calmant, de albire combinat cu seruri antiimbatranire, ca ai nevoie de o solutie pentru un ten sensibil, pentru ochi si buze sau pur si simplu de o ingrijire cu totul speciala, ai venit unde trebuie.

O lume la picioarele tale

Se spune ca unghiile si sanatatea lor spun totul despre tine. O simpla privire asupra lor iti dezvaluie imediat cat de ingrijita este persoana din fata ta. De aceea noi ne preocupam in mod deosebit de ingrijirea mainilor si a picioarelor.

Mereu in cautarea solutiilor perfecte, am fost nemultumiti de produsele existente pe piata si am ales branduri speciale, produse testate si importate de noi, de cea mai buna calitate.

Daca si tu te-ai saturat de oja care sare de pe unghie imediat ce iesi din salon, de acrilul sau gelul ce trebuie inlocuit dupa o saptamana pentru ca a crapat sau a intrat aer sau de alte mici neplaceri ale produselor de ingrijire traditionale, la noi gasesti solutia.

Produsele noastre pentru intinerire si regenerare urmaresc in detaliu fiecare afectiune a mainilor si picioarelor si sunt alese special pentru nevoile tale specifice.

Pentru ca frumusetea se construieste din cele mai mici detalii.

Frumusete sub orice forma

Stilul de viata sedentar si stresul de la munca sunt principalii inamici ai frumusetii. Greutatea si celulita au devenit o reala problema pentru multe dintre noi.

La New Visage Salon&Spa va stam la dispozitie cu aparatura profesionala de ultima generatie si programe gandite special pentru a va ajuta sa obtineti formele dorite.

Nu ezitati sa va faceti frumoase, contactati-ne pentru programare!

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Afla cum sa domolesti un ten cu probleme
Afla cum sa domolesti un ten cu probleme

Daca tenul tau se inroseste la cea mai mica schimbare de temperatura, la contactul cu diferite produse cosmetice sau la un cel mai mic soc emotional, trebuie sa iei masuri!

Cum vei arata cand vei imbatrani? Uita-te la mama ta!
Cum vei arata cand vei imbatrani? Uita-te la mama ta!

Cercetatorii din California au descoperit ca, la fiica, fata capata semnele imbatranirii la fel ca la mama. Si astfel se poate stabili exact unde si cum trebuie sa intervina chirurgii plasticieni.

Hidratarea eficienta a pielii in cursul noptii, pentru un ten luminos
Hidratarea eficienta a pielii in cursul noptii, pentru un ten luminos

Care este secretul unui ten luminos dimineata? Hidratarea eficienta a pielii in cursul noptii, sustin dermatologii. Intre orele 23 si 3 dimineata, tegumentul pierde multa apa in mod natural.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.