Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Român acuzat în Germania că și-a ucis fiica de 8 luni. Cum a vrut să scape de justiție Corneliu

Un român de 23 de ani stabilit în Germania este acuzat că și-a ucis fetița, Jasmina, în vîrstă de doar 8 luni. Procesul românului a început săptămâna aceasta, la Duisburg.

Procurorii germani l-au acuzat pe Corneliu P., în vârstă de 23 de ani, din Reșița, că și-a ucis bebelușul în aprilie 2018, relatează bild.de.

După decesul Jasminei, Corneliu P. a declarat la anchetă că a fost un accident nefericit și că fetița i-a căzut din brațe.

Ancheta criminalistică a scos la lumină detalii șocante.

”Conform procurorilor, inculpatul a lovit fetița cu un obiect solid. Lovitura a cauzat răni grave la cap. Copila a murit la Spitalul Universitar din Essen”, a declarat pentru Bild purtătorul de cuvânt al tribunalului german.

Procurorul de caz a precizat în fața instanței că în urma autopsiei s-a dovedit că lovitura de la cap nu putea surveni în urma unei căzături.

Citește și
câine poliție Germania
Român din Germania arestat după ce și-a asmuțit câinele asupra polițiștilor. Ce a urmat

În debutul procesului, Corneliu nu a dorit să facă declarații despre omor, dar le-a spus judecătorilor că situația lui familială este dificilă. Spune că din cauza partenerei de viață, Esmeralda, a ajuns să se drogheze.

Fiind audiată, Esmeralda, în vârstă de 18 ani, a spus că partenerul ei, despre care nu știe sigur dacă era tatăl natural al copilului, devenise extrem de violent în lunile dinaintea incidentului fatal.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult