Român acuzat în Germania că și-a ucis fiica de 8 luni. Cum a vrut să scape de justiție Corneliu

Ultima actualizare: 28-03-2019 16:28
Corneliu
Bild

Un român de 23 de ani stabilit în Germania este acuzat că și-a ucis fetița, Jasmina, în vîrstă de doar 8 luni. Procesul românului a început săptămâna aceasta, la Duisburg.

Procurorii germani l-au acuzat pe Corneliu P., în vârstă de 23 de ani, din Reșița, că și-a ucis bebelușul în aprilie 2018, relatează bild.de.

După decesul Jasminei, Corneliu P. a declarat la anchetă că a fost un accident nefericit și că fetița i-a căzut din brațe.

Ancheta criminalistică a scos la lumină detalii șocante.

”Conform procurorilor, inculpatul a lovit fetița cu un obiect solid. Lovitura a cauzat răni grave la cap. Copila a murit la Spitalul Universitar din Essen”, a declarat pentru Bild purtătorul de cuvânt al tribunalului german.

Procurorul de caz a precizat în fața instanței că în urma autopsiei s-a dovedit că lovitura de la cap nu putea surveni în urma unei căzături.

În debutul procesului, Corneliu nu a dorit să facă declarații despre omor, dar le-a spus judecătorilor că situația lui familială este dificilă. Spune că din cauza partenerei de viață, Esmeralda, a ajuns să se drogheze.

Fiind audiată, Esmeralda, în vârstă de 18 ani, a spus că partenerul ei, despre care nu știe sigur dacă era tatăl natural al copilului, devenise extrem de violent în lunile dinaintea incidentului fatal.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO