Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Canibalii care fac altare din cadavre și beau din craniile oamenilor

Canibalii indieni din secta Aghori trăiesc în cimitire, folosesc cadavrele ca altare și obișnuiesc să bea din cranii umane în căutarea înălțării lor spirituale.

 

Secta Aghori trăiește în apropierea orașului Varanasi, în nordul Indiei, și se închină zeității hinduse Shiva, dar contrazic perceptele religiei practicând ritualuri post-mortem și canibalism, scrie Daily Mail.

Fotograful polonez Jan Skwara a imortalizat membri care își trăiesc viața ascetică de meditație, dar practică și ritualuri care implică cadavre și schelete umane.

Bărbații acestei secte trăiesc în cimitire, folosesc trupurile moarte ca altare de rugăciune și consumă carne umană pentru a-și îmbunătăți conexiunile spirituale.

 

Citește și
trib canibal
Un copil a fost condamnat la moarte de tribul său canibal. Ce s-a întâmplat după
Trăiesc în apropierea locurilor de incinerare

 

Secta își are locul în apropierea locurilor de incinerare de-a lungul malurilor Gangesului, lângă orașul Varanasi, unde cadavrele sunt incinerate de obicei și împrăștiate în râul sacru.

O imagine înfiorătoare a surprins un bărbat în timp ce el și-a înclinat capul și și-a ridicat mâinile înainte de a bea din gura unui craniu uman adevărat.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult