Un copil a fost condamnat la moarte de tribul său canibal. Ce s-a întâmplat după

Dată publicare: 29-10-2019 11:41
Dată actualizare: 29-10-2019 11:49


trib canibal

Un copil în vârstă de șase ani din Indonezia a fost condamnat la moarte de tribul său canibal. A reușit să scape și s-a întors, după 13 ani, în locul în care urma să fie ucis și mâncat.

Wawa Chombonggai a fost condamnat la moarte de tribul Korowai din regiunea indoneziană Papua de Vest, relatează Daily Mail.

Membrii tribului voiau să îl ucidă și să îl mănânce deoarece credeau că băiatul era vrăjitor, după moartea părinților săi.

Copilul a fost salvat și adoptat de o familie din Insula Sumatra.

Recent, băiatul, acum în vârstă de 20 de ani, s-a întors să viziteze tribul pentru a le spune că nu ar trebui să se ucidă și să se mănânce unul pe altul.

În cultura tribului Korowai, persoanele considerate vinovate pentru o moarte subită sunt ucise și mâncate, fiind considerate spirite rele.

Tânărul a fost primit cu brațele deschise de tribul său. Rudele sale au început să plângă și au dorit să recupereze timpul pierdut.

Wawa Chombonggai și-a confruntat familia pentru ceea ce s-a întâmplat în trecut și a ținut un discurs în urma căruia a fost rugat să se întoarcă în comunitate, pentru a fi liderul tribului.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO