Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Personalitățile transformate în avataruri digitale Meta. Ne vor răspunde la mesaje pe WhatsApp

Your browser doesn't support HTML5 video.

Snoop Dog, Kendall Jenner sau Naomi Osaka sunt doar câteva dintre personalitățile care au fost transformate în personaje digitale de compania Meta, care deține Facebook și Instagram.

Acum, sunt probabil cele mai interactive sisteme bazate pe inteligență artificială. Au chip, voce și postează foarte des și pe rețelele sociale.

Aflăm mai multe, chiar acum, în emisiunea ILikeIT.

Iulia Ionescu: „Sunt sisteme asemănătoare cu Chat GPT, doar că ele au fost lansate cu voce, cu chipuri, și nu orice chipuri, ci unele cunoscute la nivel global, și au cedat drepturile de imagine, nu știm în ce perioadă de timp. Nu știm în ce condiții, pentru compania Meta, care a creat după înfățișarea lor aceste personaje care pot interacționa cu noi. Ele au înfățișarea acelor personalități, dar au altă personalitate, au alte nume, ei s-au folosit practic de imaginea lor pentru credibilitate, pentru atrage atenția, evident, și ce este foarte interesant este că în curând vom putea interacționa cu aceste personaje pe social media, în special pe Instagram. Ne vor răpunde însă la mesaje și prin WhatsApp și prin Messenger, și au diverse aptitudini, adică fiecare dintre aceste personaje este pregătit pentru un anumit domeniu.”

Mai multe detalii, în VIDEO.

Citește și
meta
Meta ia măsuri pentru eliminarea dezinformărilor legate de organizaţia palestiniană Hamas

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult