Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Sistemele reflectorizante de pe un drum din Gorj, furate la doar două zile de la montare. „Așa e la noi”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Performanță ruşinoasă pe un drum din Gorj. Hoții au reușit la doar două zile după montarea sistemelor reflectorizante de pe marginea șoselei să le și fure.

Și mai trist este că la drumul respectiv, o porțiune de câțiva kilometri din șoseaua de centură a Târgu Jiului se lucrează de aproape un deceniu și lucrările abia acum sunt în faza de finalizare.

Muncitorii au reușit după ani de zile să ajungă în faza în care să monteze parapeții de protecție și semnalizatoarele tip "ochi de pisică", atât de utile șoferilor noaptea sau pe timp de ceață. Doar că aproape tot ce au montat la începutul săptămânii a dispărut deja.

Pe șantier există o firmă de pază, dar pentru că agenții au distanțe mari de patrulat, hoții așteaptă momentul potrivit pentru a fi siguri că nu-i vede nimeni în acțiune.

Localnic: „E firmă de pază, văzui eu și azi dimineață când trecui cu mașina, adusei copilul la școală și era un om al firmei de pază, dar hoții sunt mai rapizi, sunt mai mulți, ăla e un singur om care patrulează și are zonă destulă, iar ăștia sunt mai mulți”.

Citește și
toaleta de aur
Patru bărbați acuzați că au furat toaleta de aur din casa în care s-a născut Winston Churchill. Este din aur de 18 carate

Șofer: „Nu te mai surpinde nimic, nu mai ai nicio așteptare. Așa e la noi, nu se face un lucru că se dărâmă”.

Șofer: „O mare iresponsabilitate. Nu-și dau seama cât de mult rău pot să facă celor care muncim în breasla asta. Suntem pe drum permanent și pe drum de noapte fără alea parcă ești într-o fântână, așa mergi pe drumurile din România”.

Și pentru ca tabloul să fie complet, pe marginea noii șosele au apărut și mormane de gunoaie, aduse cel mai probabil acolo cu căruțele.

Lucrările la acest sector de drum ar trebui finalizate până la finalul lunii astfel încât din decembrie să poată fi deschisă circulația. Până atunci, drumarii trebuie să monteze alți „ochi de pisică”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult