Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mesajul dur al unei foste campioane. Ce le-a transmis celor care ocupă funcții de conducere

Your browser doesn't support HTML5 video.

Fosta campioană olimpică și mondială, Andreea Răducan, și-a dat demisia de onoare din fruntea Federației de Gimnastică, la finalul anului trecut, după doi ani de mandat. Ea la cere și politicienilor să aibă onoare. 

”M-ai întrebat de demisia de onoare. Dacă fiecare din cei care ne conduc, care au funcții de conducere, oamenii puși în poziții cheie, și-ar asuma un eșec, o greșeală sau un lucru care nu e făcut corespunzător și e fără rezultat, și s-ar da la o parte, atunci sunt convinsă că nu ne-am mai băga toți ca berbecii, iertați-mi expresia, că trebuie să fim acolo. Nu despre asta este vorba. Poți să faci ceva concret și să lași ceva în urma ta sau nu?! Atunci nu e nicio supărare, poate vine altul mai bun. Nu vine altul mai bun, să se dea la o parte. Și este o selecție naturală”, spune Răducan.

Fosta sportivă este îngrijorată și de pandemia de coronavirus și nu îi înțelege pe cei care se îndoiesc de gravitatea situației. Răducan a transmis mesaje pe rețelele sociale în care îndeamnă la purtarea măștii și la păstrarea distanței fizice.

”Încerc să mă protejez, încerc să am grijă de micuții mei. Mi-ar plăcea foarte tare ca oamenii să conștientizeze această situație”, a spus Răducan, la Interviurile lui Vitalie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult