Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi copii de 5 ani de la o grădiniță din București ar fi fost agresați sexual de educatorul acestora

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sunt suspiciuni de agresiune sexuală la o grădiniță din Sectorul 1 al Capitalei. Doi copii de 5 ani ar fi povestit directoarei de acolo că ar fi fost atinși nepotrivit de către educatorul lor.

Polițiștii Capitalei au transmis oficial că există suspiciunea rezonabilă că la această unitate de învățământ cu profil german din Sectorul 1 ar fi avut loc o agresiune sexuală. Luni, directoarea unității de învățământ a anunțat în jurul orei 17 Secția 5 de Poliție că doi minori i-ar fi spus verbal că au fost agresați sexual de către educatorul lor.

Se pare că agresiunea ar fi avut loc, potrivit minorilor, în grădina unității de învățământ, chiar în timpul programului de lucru.

Se verifică temeinic aceste acuzații foarte sensibile, iar deocamdată cel bănuit de ele nu a fost înștiințat oficial de către polițiști că este suspect sau că se fac cercetări în cazul în café a fost menționat numele său.

Polițiștii încearcă să strângă un probatoriu solid. Se verifică inclusiv declarațiile martorilor, dar și posibile imagini surprinse de camerele de supraveghere.

Citește și
scoala
Patru elevi de clasa a VIII-a din Brașov sunt acuzați că au agresat sexual doi colegi mai mici, de 11 ani, în pauze

Până acum, au fost audiați părinții celor doi copii și directoarea unității de învățământ.

Dosarul este în custodia poliției și la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, dar ar putea fi încredințat Parchetului de pe lângă Tribunalul București, unui procuror specializat în cazuri de agresiuni sexuale care privesc minorii.

Deocamdată, cei doi copii care ar avea în jur de 5 ani nu au fost audiați, dar dacă se va face acest lucru, ei vor fi audiați într-un cadru intim pentru a nu fi afectați psihologic de acest incident.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult