Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cine este bărbatul care l-ar fi atacat pe omul de afaceri care se ocupă cu exportul trufelor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 26 de ani din judeţul Hunedoara, care l-ar fi atacat pe omul de afaceri din Târgu Jiu ce se ocupă cu exportul trufelor, a fost reţinut luni de oamenii legii.

Individul a fost surprins în plină stradă de mascaţi şi încătuşat, însă nu a recunoscut nimic. Poliţiştii încearcă acum să îi dea de urmă şi celuilalt suspect.

Individul în vârstă de 26 de ani a fost surprins de oamenii legii în plină stradă, imobilizat şi încătuşat. Totul, după ce săptămână trecută, alături de un complice, l-ar fi bătut pe brutalitate pe un om de afaceri din Târgu Jiu, care vinde trufe în Italia, chiar în faţa porţii sale. Asta după ce l-ar fi ameninţat, în repetate rânduri, şi se pare că la mijloc este vorba despre rivalitatea în afaceri.

Suspectul însă nu recunoaşte nimic.

"- Sunt nevinovat. - Pentru ce te-au luat atunci? - Nu ştiu.  - Nu l-ai bătut pe concurentul de aici? - Ce concurent? - De pe piaţa trufelor..."

Citește și
batut Targu Jiu
Bărbatul bătut cu levierul, victima unui conflict pentru trufe. "Au venit cu săbii ninja"

Mai mult, tatăl acestuia susţine cu tărie ca fiul său nu ar fi fost implicat în niciun scandal.

Individul a fost reţinut pentru 24 de ore. Între timp, anchetatorii încearcă să îl găsească pe cel de-al doilea bărbat care ar fi participat la corecţia aplicată omului de afaceri din Târgu Jiu.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult