Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dispecerul 112 care a trimis la culcare un bărbat ucis ulterior cu drujba n-a pățit nimic

Dispecerul 112 care l-a trimis la culcare pe bărbatul din Sândărei, cel ce a sunat să ceară ajutor după ce i-a apărut la ușă un bărbat înarmat cu o drujbă, nu a fost sancționat, deși au trecut șase luni de când victima și-a pierdut viața.

În noaptea de 30 spre 31 ianuarie, un bărbat a fost ucis în Timiș de un bărbat înarmat cu o drujbă, care i-a pătruns în casă.

Acesta a sunat la 112 pentru a cere ajutor, spunându-i dispecerului că cineva încearcă să intre peste el în casă și că aude zgomot de drujbă. Polițistul i-a transmis, însă, că cel mai probabil este un vecin care taie lemne, așa că l-a trimis la culcare, informează Tion.ro.

Șapte minute mai târziu a venit un nou apel la 112, însă bărbatul a fost găsit decapitat cu drujba. Criminalul a fost prins pe stradă, în Sândrei.

În 21 febuarie, IPJ Timiș a început cercetarea polițistului de la dispecerat, fiind sesizat și Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara, pentru săvârșirea infracțiunii de neglijență în serviciu.

Citește și
Un bărbat a încercat să fure o drujbă din magazin băgând-o în pantaloni
Un bărbat a încercat să fure o drujbă din magazin băgând-o în pantaloni

Potrivit sursei citate, procedura de cercetare este însă suspendată din cauză că pe numele polițistului există un dosar penal în care se fac cercetări.

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult