Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bătrân a murit ars în casă după ce ar fi ațipit cu țigara aprinsă în dormitor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bătrân de 85 de ani, dintr-un sat din Argeș a fost găsit mort în locuința învăluită de un fum gros. Omul ar fi ațipit cu țigara aprinsă în dormitor, bănuiesc anchetatorii, iar focul a ars mocnit.

Când s-a trezit, bărbatul ar fi încercat să se salveze, dar a leșinat în baie și salvatorii au ajuns la el mult prea târziu.

Tragedia a avut loc în satul Bumbuieni din comuna Lunca Corbului. Bătrânul, văduv de aproape doi ani, era tatăl a trei copii. Cele două fiice și băiatul erau stabiliti la casele lor, dar veneau des pe la bătrân să vadă de el. Tocmai fiul bărbatului este cel care a descoperit nenorocirea, miercuri dimineață.

Nepoata bătrânului: „Cred că de la țigară, că era ars la gură, la o mână, la un picior. Ar fi adormit cu țigara aprinsă, s-a dus la baie să ia apă și n-a mai apucat.”

Sătenii au sunat la numărul de urgență 112, iar mai multe echipaje de intervenție au ajuns la fața locului. Pompierii au stins repede incendiul, dar pentru proprietar nu se mai putea face nimic.

Echipajul de la ambulanță sosit la fața locului a constatat că bărbatul suferise arsuri pe față și pe mâini. Cel mai probabil, cred anchetatorii, decesul ar fi survenit din cauza intoxicației cu fum.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult