Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Satu Mare: Tras de un Mercedes pe zăpadă într-un colac, un tânăr a murit după ce a fost dat cu capul de un pom

Un tânăr în vârstă de 35 de ani a murit, miercuri noaptea, pe un drum forestier din județul Satu Mare, într-un accident înfiorător. Două fete au fost și ele rănite, iar una dintre ele e în stare critică, informează presasm.ro.

Tragicul eveniment a avut la miezul nopții, pe drumul forestier Brada, din extravilanul localității Negrești Oaș, în zona Luna Șes.

Conform sursei citate, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Negrești-Oaș, aflat la volanul unui Mercedes înmatriculat în Franța, a tractat trei persoane pe un colac și o cameră auto: un bărbat în vârstă de 35 de ani, și două tinele, ambele în vârstă de 21 de ani.

La un moment dat, cele trei persoane tractate s-au izbit de un copac de pe marginea drumului. În urma impactului, bărbatul de 35 de ani a murit, iar cele două tinere au fost rănite.

Una dintre fete se află în stare critică, cu șanse foarte mici de supraviețuire, potrivit medicilor. A doua tânără are fractură de picior și contuzie de coloană.

Citește și
Un hoț din Satu Mare, care a jefuit un magazin de telefoane mobile, a fost prins la mai bine de un an de la comiterea faptei
Un hoț din Satu Mare, care a jefuit un magazin de telefoane mobile, a fost prins la mai bine de un an de la comiterea faptei

 

Șoferul consumase alcool

 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, urmând să i se recolteze probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În acest caz, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală gravă din culpă.

Accidentul nu este considerat a fi unul rutier.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult