Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pedeapsa primită de un bărbat care şi-a măcelărit soţia sub ochii fiicei. Reacţia copilei

Ricardo Godinho, un britanic care și-a ucis fosta soție în fața fetei lor, a fost condamnat joi la închisoare pe viață.

Godinho, în vârstă de 41 de ani, era despărţit de soţia sa, dar a urmărit-o a folosit o aplicație instalată pe telefonului fiicei lor. După ce femeia şi copilul au coborât din autobuz în localiattea Stoneleigh din Surrey, Ricardo a înjughiat-o în mod repetat pe femeie, chiar sub ochii fiicei lor.

După ce a comis crima, vinovatul s-a dus la sediul firmei sale şi i-a spus secretarei: “Am înjunghiat-o pe Aliny. Cred că e moartă. Am înjunghiat-o de mai multe ori.”.

După ce şi-a mărturisit fapta, Godinho a plecat de la birou într-o dubă. Secretara lui a anunțat poliția și la scurt timp bărbatul a fost arestat.

“Aliny a fost o femeie frumoasă, inteligentă, fericită și era iubită de multe persoane, atât din Anglia cât și din locul ei natal din Brazilia. Întâmplările petrecute pe 8 februarie ne-au răpit nu numai o soră, fiică, nepoată și prietenă, dar cel mai important au luat o mamă ce își iubea cei 4 copii” a precizat familia femeii, într-o declaraţie de presă.

Citește și
crima sibiu
O tânără din Sibiu și-a ucis din senin tatăl. Vecin: ”Era foarte cuminte”

O martoră a relatat că în momentul crimei, bărbatul nu a arătat niciun fel de emoție când a înjunghiat-o. Alte persoane au completat și spun că au auzit-o pe fiica celor doi spunând că “mami nu se mai întoarce”.

Procurorul Kate Lumsdon l-a acuzat pe Godinho în faţa judecătorilor că şi-a înjughiat fosta soţie în fața copilului lor pentru a o pedepsi că l-ar fi părăsit și pentru că l-ar fi ținut departe de copiii lui.

Cei doi au divorțat în decembrie anul trecut din cauza comportamentului lui Ricardo. Crima a avut loc pe 8 februarie. Godinho a fost condamnat la închisoare pe viaţă, cu posibilitatea de eliberare pe cauţiune după 27 de ani.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult